Pi Analitik dershanesi olarak Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirmek ve öğrencileri kırtasiye hamallığından yavaş yavaş kurtarmak amacıyla STS sonrası öğrencilere Tablet vermeyi düşünüyor. 


Pi analitik yayınları tüm konu anlatımlı kitaplarını tabletlere yükledi ve tabletleri öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Dershane sınava hazırlık sürecinde olan öğrencilerimize çalışma ve özel hayatlarında da ihtiyaç duyacakları nitelikte olan tabletlerle teknolojinin imkânlarını sunmaktadır.


Pİ Analitik Dershanesi Müdürü Muhammet Kasap son girişimleriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştiriyoruz. Aslında Milli Eğitim bünyesinde bu proje sık sık gündeme geliyordu, fakat bizler kurum olarak daha önce davrandık. Bu girişimimiz hem bizleri hem de öğrencilerimizi heyecanlandırıyor. Üstelik başarılarını da kamçılıyor ve aralarındaki rekabeti pekiştiriyor.” Kasap, açıklamasını şöyle sürdürdü:


“Günlük yaşantımızın önemli bir parçası ve birçok insan, kurum ve kuruluş için olmazsa olmaz hale gelen teknolojinin eğitimde de önemli ölçüde kullanım alanı her geçen gün artıyor.  Teknolojik gelişmeler, eğitim sisteminin yapısını ve eğitim ortamlarında uygulanan öğrenme-öğretme faaliyetlerini etkilemektedir. Diğer bir ifade ile eğitimde teknoloji kullanımı zorunlu ve sürekli bir hale gelecektir.Unutulmamalıdır ki teknoloji ve eğitim buluştuğunda eğitim ve öğretime harcanan zaman daha etkili ve verimli kullanılıyor.” (EĞİTİM SERVİSİ)


 


 

Editör: TE Bilisim