Pi Analitik Dershaneleri’nin Kahramanmaraş Eğitim Kurumları içerisinde 4 yıldır var olduğunu ve ilk çalışmaya başladığı günden bugüne varlığını devam ettirme konusunda istikrarlı olmayı başardığını belirten kurum yöneticisi Muhammet Kasap; “2010 YGS derecelerinin yanı sıra kurumun istikrarından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Dershane binasında basına değerlendirmelerde bulunan Kasap, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kurum, sadece nefes alan değil, yaşayan ve yaşatan bir kurum olmaya devam ediyor. Kurum içerisinde uygulanan disiplin, düzen, yenilikçi sistem ve öğretmen kadromuzun deneyimlerini güncelleyen bir zihniyete sahip olmaları, öğrencilerimizin başarılarına büyük destekler sağlamıştır. Hayatı için direnen ve öğrenciliği iş olarak kabul eden her öğrenci Pİ Analitik Dershanelerinde hedefine ulaşmayı başarır. Yeter ki bir hedefi olsun.”

Dershanenin 2010 YGS’de kazandığı dereceler hakkında bilgiler vererek başarılı olan öğrencileri tebrik eden Muhammet Kasap, dershane öğrencisi Mustafa Kozan’ın YGS-3 ve YGS-4 puan sisteminde İl ikincisi olduğunu belirtti.

Kasap, dershane öğrencilerinin başarısını ise şöyle anlattı:

“Aynı öğrencimiz; YGS-2 ve YGS-5 puan türünde il dördüncüsü, YGS-1 puan türünde il beşincisi ve YGS-6 puan türünde de il altıncısı olmayı başarmıştır.

Yine öğrencilerimizden Berdel Meral, kız öğrencilerin gururu olarak; YGS-6 puan türünde il yedincisi olmaya hak kazanmıştır. Yine bu kız öğrencimiz YGS-1 ve YGS-2 puan türlerinde de il onuncusu olarak iyi bir sonuca imza atmış ve bizleri gururlandırmıştır.

Bir diğer öğrencimiz Seyfettin Aslan da YGS-3 ve YGS-4 türlerinde il altıncısı olurken, YGS-5’te de il sekizincisi olmuştur.

Abdulkerim Kozan ise, YGS-2 puan türünde il dokuzuncusu olarak ikinci basamak sınavı olan LYS’de daha etkili sonuçlar alacağının işaretini vermiştir.

Derece kazanan ve sınav sonuçlarını alarak yoluna devam eden tüm öğrencilerimize LYS aşamasında da başarılarının devamını diliyoruz. Kendileri başarılarından dolayı kutluyoruz.” (Haber ve Fotoğraflar: LÜTFİ YIKAN / AKŞAM POSTASI)



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...