Kahramankent Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hasan Yaşar, yeni eğitim öğretim yılında da proje ağırlıklı eğitime önem vereceklerini söyledi. Okulların elde ettiği başarılarına bu yıl yenilerini eklemek için çaba sarf edeceklerini ifade eden Yaşar, öğretmenlerin de bu noktada gereken özveriyi göstereceğini ifade etti.

Kahramankent Eğitim Kurumları’na bağlı okulların müdürleri ile basın mensupları iftarda bir araya geldi. Kahramanmaraş’ta göreve yeni başlayan Kahramankent Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hasan Yaşar, okulların geçmiş yıllarda elde ettikleri başarıları ve gelecek yıl için yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Kahramankent Eğitim Kurumları’nın ÖSS ve OKS’de yakaladığı başarıların altını çizen Yaşar, buradan mezun olan yüzlerce kişinin iyi bir meslek sahibi olarak memleketlerine faydalı bir birey olduklarına değindi.

Geçtiğimiz yılda da özellikle Rabia Arıkan İlköğretim Okulu’nun OKS’de elde ettiği başarıdan söz eden Yaşar, yeni eğitim öğretim döneminde de bu başarılara yenilerini eklemek için tüm eğitim kadrosuyla seferber olacaklarını belirtti. Proje ağırlıklı eğitime verdikleri öneme de dikkat çeken Yaşar, Ali Kenger Lisesi ve Kahramankent Lisesi’ne büyük görevler düştüğünü kaydeden Yaşar, Kahramankent Eğitim Kurumları bünyesine bu yıl dahil olan ilköğretim okulunun da kaliteli eğitim anlayışıyla hizmetlerini sürdüreceğini dile getirdi. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim