Anafen Dershaneleri, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında 7 Türkiye birincisi çıkardı.


Anafen Dershaneleri, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında 7 Türkiye birincisi çıkardı. Dershane öğrencilerinden 7'si, 240 sorunun tamamına doğru cevap verdi.


Anafen Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Talip Arslan, düzenlenen toplantıda şampiyon öğrencileri basın mensuplarına tanıttı. TEOG sonuçlarıyla ilgili bilgi veren Arslan, elde edilen başarının aile, okul ve dershane işbirliğinin güzel bir örneği olduğunu kaydetti: “Anafen sınavlara yönelik yayınlarıyla da öne çıkan bir marka ve TEOG sonuçları bize sınav sistemlerinde yaşanan değişimler ne olursa olsun sistemli çalışmanın sonuç getireceğini gösteriyor. Öğrencilerimizin yanı sıra onları büyük özveriyle sınavlara hazırlayan Anafen ailesine de teşekkür ediyorum.”


Bir milyon 300 bin öğrencinin girdiği sınavda tüm soruları doğru cevaplayan öğrencilerden İlker Can Çiçek, olimpiyatlardaki başarısından gelen ek puanla birlikte toplamda 501,24 puan alarak rekor bir dereceyle Türkiye birincisi oldu. Bilge Güngören, Ülkü Nurdan Yılmaz, Melike Serra Kocaman, Zenep Akyıldız, Doğukan Yalçın, Berna Oruç ve Aleyna Elif Kurt da sınavda tüm soruları doğru cevaplayan öğrenciler oldu.