Kahramanmaraş Eğitim-Öğretim Araştırma ve Destekleme Derneği Başkanı Sinan Ünsal yaptığı açıklamada; ‘AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Sn. Prof. Dr. Mehmet Sağlam gibi bir ekol isme sahip olduğumuz için Kahramanmaraş çok şanslıdır” dedi.

Başkan Ünsal, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Milli Eğitim eski Bakanımız sayın Prof. Dr. Mehmet Sağlam sayesinde Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinde yatırım yoğunluğu yaşanmaktadır. Sayın Sağlam, eğitim camiasına çok büyük önem veriyor. Kendisi, (Kahramanmaraş’ımızı nasıl daha iyi yaşanabilir bir kent yapabilirim) düşüncesi taşıyor. Bu memleket Mehmet Sağlam gibi duayen bir siyasetçi çıkardığı için çok şanslıdır. Sayın Sağlam, kentimizde geçmiş yıllardan beri büyük bir özveriyle çalışarak okulsuz hiçbir köy dahi bırakmadı. Kahramanmaraş’ın Prof. Dr. Mehmet Sağlam gibi siyasetçilere ihtiyacı vardır. Herkesin bildiği gibi sayın Sağlam, Milli Eğitim Bakanlığı döneminde Kahramanmaraş genelinde çok büyük projelere ve yatırımlara imza atarak, Kahramanmaraş halkının büyük bir sevgi ve saygısını kazanmıştır. Sayın milletvekilimiz her fırsatında kente gelerek yine milli eğitim camiasına yapılan yatırımları yerinde inceleyip, eksiklikler hakkında bilgiler alıyor ve bu eksiklikler kendisinin büyük özverisiyle giderilmiş oluyor. Bu özverili çalışmalar da tüm kentin olduğu gibi Eğitim-Öğretim Araştırma ve Destekleme Derneğinin de takdirini kazanmış oluyor.”

Ünsal, Prof. Dr. Mehmet Sağlam’a, Kahramanmaraş eğitim camiasına gösterdiği büyük ilgiden dolayı çok teşekkür ettiğini de ifade etti. (Medya Turka)