Kahramanmaraş’ın tek organizasyon şirketi olma unvanını koruyan APEKS Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Deniz, şirketinin kuruluşunun 10. yılı münasebetiyle düzenlendiği basın toplantısında yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri Salonunda gerçekleşen basın toplantısına İşletme Müdürü Mehmet Doğrugörür ile birlikte katılan APEKS Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Deniz, organizasyon işinin ciddiyetinin bilincinde olduklarını ve bu anlayış içersinde 10 yıldan buyana, Kahramanmaraş ve çevre illerdeki müşterilerine eksiksiz olarak hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Organizasyon işinin her geçen gün kendisini yenilemesi gerektiğini ve bu mana da, kurmuş oldukları araştırma ekibinin meslekteki yenilikleri görmesi açısından yurt dışına çeşitli geziler düzenleyerek oradaki yenilikleri, Avrupa organizasyon şirketleri ile aynı anda Türkiye’de müşterilerinin beğenisine sunduklarını ifade eden Mutlu Deniz; 1997 yılında Kurulan organizasyon şirketlerinin, 2007 yılına kadar hizmette kalite anlayışından ödün vermeden arlıksız olarak çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Deniz konuşasına şöyle devam etti; “APEKS olarak halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için kendimizi her geçen gün yenileyerek 10 yıldan bu yana birbirinden farklı organizasyonların altına imzamızı atmış bulunmaktayız.

Hizmette sınır tanımayan şirketimiz bünyesinde bulunan araştırma ekibimiz, gerek Türkiye genelindeki büyük illerden, gerekse yurt dışında araştırmalar yaparak her geçen gün hizmetine bir yenisini daha eklemiştir Bundan böyle vizyonunu yenileyen ve hizmet kalitesini artıran şirketimiz Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin Düğün, Nişan, Sünnet, Doğum günü, Açılış, Toplantı ve Tüm özel günlerinde uzman kadrosu ile hizmet vermeye devam edecektir” dedi.

Kahramanmaraş’ta dalında zirvede olan birçok kuruluşun organizasyonlarına imza attıklarını belirten Deniz; “APEKS Organizasyon olarak Kuruluşumuzdan bu yana Şirketimizin hizmet verdiği ve açılışını gerçekleştirdiği işyeri, şirket ve çeşitli kuruluşlardan bir kısmını sıralayacak olursak, Emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 161. yıl dönümü kutlaması kokteyli, Opel plaza açılış, Peugeot açılış, Ford Kemak plaza açılış kokteyli, Koç Bank Kahramanmaraş Şube açılışı, filli boya bayiler bölge toplantısı kokteyli, Ak sigorta Kahramanmaraş şube açılışı, Crispino Kahramanmaraş şube açılışı, Honda plaza araç tanıtım kokteyli, Opet Çaykan petrol açılış kokteyli, TEB Sigorta açılış kokteyli, Güneş Polikliniği açılış kokteyli referanslarımızdan bazılarıdır” şeklinde konuştu. (Akdeniz)






Editör: TE Bilisim