30 Mayıs 2010 tarihinde yapılan kongre ile seçilen Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Arif Şen, düzenledikleri gecede meslektaşlarına şöyle seslenerek; “Siz bize güvendiniz, buraya taşıdınız. Biz de sizlere güveniyoruz, ama bizi yalnız bırakmayın, düşüncelerinizle, projelerinizle destek verin” dedi.

Arsan Center’da öncki gün akşam gerçekleştirilen moral motivasyon gecesinde, bu mesleğe senelerini veren ustalara şilt takdim edilirken, 41 muhasebeciye de sınıf atlamaları dolayısıyla ruhsat verildi.

Gecede konuşan Başkan Şen, muhasebeciler olarak mükellef ile maliye arasında köprü görevi gördüklerini, çok önemli bir mesleği icra ettiklerini hatırlatarak şöyle konuştu:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana, odamıza var olan itibarı, güveni daha da artırmaya çalıştık. Önem taşıyoruz, saygınlığımızı artırıyoruz. Bunu sizlere borçluyum. Siz de projelerinizle, fikirlerinizle bize destek verin, sizin de bu leziz çorbada tuzunuz bulunsun! Çok şükür, mesleki bir uyum içindeyiz. Uyum sürecinde de başarılı olduk, oldunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. Bu gece çok önemli, bu mesleğe senelerini veren ustalarımıza, büyüklerimize şiltler vererek, onları ödüllendirmek istedik. Ayrıca birçok meslektaşımız sınıf atladı, onlara da ruhsat vererek, örnek bir oda olduğumuzu isbat edeceğiz. Bu bir moral motivasyon olduğu kadarda etkinlikler gecesi olarak tarihe geçecektir.”

“MÜSTAKİL BİNA İÇİN SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ”

“Uyum, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde neler yapabiliriz çabası” içinde olduklarını da kaydeden Şen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Artık cicim ayları bitti, çalışma, verdiğimiz sözü yerine getirme dönemine girdik. Önce bir müjde vereyim, geçtiğimiz aya sonu itibariyle odamıza ait veb sitesi faaliyete geçti. Bir de müstakil bina için sözümüz vardı. Arsa arayışlarımız sürüyor. Sağ olsunlar, belediye başkanımız Sayın Mustafa Poyraz ve Defterdarımız Sayın Osman Koçaş da bu arayışta bize yardımcı oluyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca, genel başkanlığını Masum Türker’in yaptığı genel merkezimiz de müstakil bina için katkı sağlayacak. Arsa arayışlarımız, hem de birkaç yerde sürüyor. Biri üzerinde mutabakata varıp, en kısa zamanda odamıza bir müstakili bina kazandıracağız, sizlerde maddi yöndene bize destek olursanız, daha çabuk bitiririz.”

Şen’in konuşması sonrası, bu mesleğe senelerini veren eski ustalara, büyüklere ve oda başkanlığı yapmış olanlardan; Mehmet Gümüşer, Abdulkadir Güzeldemirci, Selahattin Ünsal, Fahri Gemci ve Ejder Odunkıran’a şiltleri Belediye Başkanı Mustafa Poyraz tarafından verildi.

Şilt törenini yemek ve canlı müzik takip etti. Gecenin ilerleyen dakikalarında ise, meslekte sınıf atlayan 41 muhasebeciye ruhsatları verildi.

Geceye çok sayıda serbest muhasebeci eşleri ile katılırken, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Defterdar Osman Koçaş, Defterdar Yardımcısı Cengiz Biber, maliye çalışanları ve bir kısım basın mensubu katıldı. (www.kanal46.com)



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...
Editör: TE Bilisim