Günümüzde, alışverişin de günlük yaşamımıza renk attığı gerçeği göz önüne alındığında, her geçen gün büyüyen Kahramanmaraş’ta da büyük ve farklı konsepte ticari faaliyetini sürdüren alışveriş merkezlerinin açılışı yapılırken, bu kervana katılan son halka EVVE oldu.


7 gün 7  gece açılışa özel indirimlerle, 11 Şubat 2012 tarihinde, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, TBMM eski Başkanvekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili  Nevzat Pakdil, AK Parti Milletvekilleri Dt. Sıtkı  Güvenç ve Sevde Bayazıt Kaçar yanında, AK Parti  İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, Mado yönetim kurulu üyesi Atilla Kanbur, 12 Haziran genel seçimlerinde AK Parti Milletvekili aday adayı olan işadamı İdris Tezcan ile, çok sayıda partili ve vatandaşın da rağbet gösterdiği açılış, “hayırlı uğurlu olsun ve Allah bol ve helal kazançlar versin” temennisi ile yapıldı.


6 katlı binadan oluşan EVVE, kredi kartsız, peşinatsız senetli alışveriş ile farklı bir hizmet konseptini sunarken, Başkan Poyraz ve Milletvekilleri yanında AK Partinin önde gelen isimleri, mağazanın reyonlarını gezdiler, takdir duygularını belirttiler.


Büyük alışveriş mağazasının açılışındaki animasyon gösterileri ve palyaço gösterileri de gelenlerin beğenisini kazandı ve vatandaşlar ilgi gösterdi.







Editör: TE Bilisim