Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KATSO) her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar yemeğinde; iş dünyası ile siyaset, bürokrasi ve basın bir araya gelerek buluştu.

Kervanhan Tesisleri’nde dün akşam düzenlenen iftar öncesinde samimi ve sıcak bir ortamda sohbetler yapan davetlilere yemek sonrası selamlama konuşmasını KATSO Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu yaparak, gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti. Geçen günlerde dost ve kardeş ülke Pakistan’da meydana gelen sel felaketindeki yaraların sarılması için iş dünyasına yardım çağrısında bulundu.

KATSO Başkanı Mehmet Balduk ise, referandum sürecinde insanların birbirini kırmaması gerektiğini söyleyerek; “Bu bir yalnızca iftar yemeğidir. Başka amacı yoktur. Maraş’ta tüm siyasi partiler ile iş âlemi birlik-beraberlik içerisinde iftarını yapıyor. Bu mesajı vermek istedik. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş'ta ekonomi iyi gidiyor. İnşallah bu referandum da ülkede çok fazla sıkıntı olmadan, kazasız, belasız atlatırsak hem Türkiye hem Maraş büyümesine devam eder. Birlik ve beraberlik içinde çok germeden karşı karşıya geleceğimiz insanları kırmadan bu süreci atlatmak zorundayız. Beraber yaşamak, beraber iş yapmak, beraber büyümek zorundayız. İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl açıklanan Türkiye'nin en büyük şirketleri sıralamasında önemli ivme kazandık. Geldiğimiz nokta sevindirici, ancak bizim bununla yetinmememiz gerekiyor. Daha çok yatırım yaparak kentimize katkı sağlamak istiyoruz.''

KATSO Başkanı Mehmet Balduk, Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu, yönetim ve meclis üyelerinin yanı sıra; Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Vali Yardımcıları, TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Nevzat Pakdil, TBMM Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, KASİAD Başkanı A. Kadir Kurtul, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karakaçük, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun, CHP İl Başkanı Galip Yılışın, CHP Merkez İlçe Başkanı Hürriyet Gürsel Taşın gibi davetliler katıldı.

Bu arada Kahramanmaraş’ın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un iftara katılmadıkları gözlendi. Belediye Özel Kalem’den alınan bilgiye göre; dün akşam Pınarbaşı Destan Tesisleri’nde Belediye Meclis üyelerine verilen iftar yemeği nedeni ile Başkan Poyraz’ın KATSO’nun iftarına katılamadığı öğrenildi. AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un ise Pazarcık ilçesinde parti teşkilatının iftar yemeğine katıldığı bilgisine ulaşıldı. (www.kanal46.com)




YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...

Editör: TE Bilisim