Ev geliştirme ve yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, Kahramanmaraş’taki ilk mağazasını sürpriz indirimlerle açtı. Praktiker Kahramanmaraş, 1700 metrekarede sunduğu 6 bin ürünle bölgenin ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacını karşılayacak.


Praktiker Türkiye, Kahramanmaraş’taki ilk mağazasını Karasu Bulvarı, Onikişubat’ta açtı. Praktiker Kahramanmaraş, 1700 metrekarelik büyüklüğü ve 6 binin üzerinde ürünle bölgenin ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor.


Praktiker Kahramanmaraş’ın açılış töreni Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu ve Kahramanmaraş Praktiker mağazası yatırımcısı Ahmet Dokumacı, Eshabil Optur ve Ayhan Nergis’in katılımıyla gerçekleştirildi. Onikişubat’ta Karasu Bulvarı üzerinde açılan Praktiker Kahramanmaraş, uygun fiyatlı ve geniş ürün gamı ile hizmet veriyor.


‘40 mağazaya ulaşacak’


Mağazanın açılışında konuşan Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu, “Praktiker Kahramanmaraş, ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacın pratik bir şekilde karşılanabileceği bir yapı market oldu” dedi. Praktiker’in aynı hızla büyümesini sürdüreceğini ifade eden Kutlu, 2015 yılı sonunda Türkiye’de 40 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.


Praktiker Türkiye hakkında:


Almanya’da 1979 yılında kurulan yapı ve inşaat malzemeleri devi Praktiker, Türkiye’ye ilk kez 1997 yılında geldi. Türkiye yapı marketi pazarında 17 yıl kalan ve sektörde devrim sayılacak yeniliklere öncülük eden Praktiker Türkiye’nin tüm isim hakları 2014 yılında Hollanda merkezli PracticalRetail Holding BV tarafından satın alındı. Praktiker, Türkiye’de Praktiker Pratik ve Praktiker olmak üzere iki farklı mağaza konsepti ile faaliyet gösteriyor. Herkesin yürüyerek ulaşabileceği bir yapı ve ev geliştirme mağazası olan Praktiker, yeni konsepti ile ev, iş yeri ve bahçe için gereken ürünleri müşterilerine en yakın noktalarda sunuyor.

Editör: TE Bilisim