Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KASİAD) Başkanlık görevini 4 yıl yürüten A. Kadir Kurtul’un 26 Ocak 2011’de yapılan 8. Olağan Genel Kurul’da yeniden aday olmaması üzerine A. Kamil Şirikçi’nin hazırladığı tek liste ile gidilen seçimde göreve getirilen yeni yönetim kurulu kendi arasında toplanarak görev bölümü yaptı.

KASİAD Genel Sekreteri Ahmet Görgülü’den alınan bilgiye göre; 02 Şubat 2011 Çarşamba günü toplanan derneğin yeni Yönetim Kurulunun görev dağılımı aşağıdaki şekilde gerçekleştirildi:

1-Ahmet Kamil ŞİRİKÇİ : Yönetim Kurulu Başkanı

2-Ali ARPASATAN : İkinci Başkan

3-Hacı Hüseyin DİNÇER : İkinci Başkan

4-M.Fuat SARIKATİPOĞLU : İkinci Başkan

5-İsmail BİLDİRİCİ : Muhasip Üye

6-Sıddık CİĞER : Sekreter Üye

7-Ömer Faruk UNCU : Üye

8-Bünyamin BALCI : Üye

9-Erhan GÖRGEL : Üye

10-Ahmet BALSUYU : Üye

11-Ertuğrul Korkut TANRIVERDİ : Üye

12-Arif Burak BALDUK : Üye

13-Kamil UNCU : Üye

DANIŞMA KURULU:

1-Mehmet Fethi ARİFOĞLU
2-Mehmet BALDUK
3-M.Hanefi ÖKSÜZ
4-A.Kadir KURTUL
5-Ashabil TANRIVERDİ
6-Alişan ARIKAN
7-Abdullah ÇİNKAY
8-Kemal KARAKÜÇÜK
9-Mahmut ARIKAN

DENETLEME KURULU:

1-Serdar ERAYMAN
2-Mehmet Akif GÖLCÜ
3-Salim ZABUN

DİSİPLİN KURULU:

1-Ahmet Duran BALSUYU
2-Ali Ayhan DEMİR
3-Kubilay DOĞAN

ŞİRİKÇİ: EMANETE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Yönetim Kuruluna seçilen 13 kurul üyesi adına genel kurulda söz alan Ahmet Kamil Şirikçi yapmış olduğu konuşmasında şunları kaydetmişti: “Öncelikle yönetim kurulu arkadaşlarım adına bu kutsal görevi bizlere tevdi eden üyelerimize teşekkür ederim. Ümit ederim ki ben ve arkadaşlarım bizlere emanet edilen bu onurlu göreve layık olmaya ve hizmet çıtamızı beklentilere paralel olarak en yükseğe koyma çabası içinde olcağız.

13 yıl önce bir grup önder ve vizyoner sanayici ve işadamlarımız, sevgisiyle, saygısıyla ve performansını memleket aşkıyla mayalayarak KASİAD’ımızı kurmuştur.

Müşahide etmekteyiz ki 13 yıl önceki ruh ve heyecan hiç azalmaksızın artarak devam etmekte. Ümit ediyorum ki bu sinerji gelecek kuşaklara da aynı şekilde aktarılacaktır. Yeri gelmişken bayrağı devraldığım Kadir başkanıma, başkan yardımcılarım Ashabil Tanrıverdi Bey’i, Ahmet Duran Balsuyu, yönetim kurulu arkadaşlarıma, genel sekreterime, KASİAD’ da görev yapmış büyüklerime ve yine KASİAD’a emeği geçen herkese en derin şükranlarımı da sunmak istiyorum. Bugün KASİAD saygınlığı, proje odaklı yönetim anlayışı ve üretken kurum kimliği ile kentimizin yüz aklarından biri olmuştur. Yeni dönemde dergimizin bugün dağıtılan sayısında da işlendiği gibi “kent sosyal yaşamı” ve olmazsa olmazlarımız olan eğitim ile insana yatırım KASİAD’ımızın ana temalarından biri olacaktır. Daha yaşanılabilir, daha renkli ve daha canlı bir şehir için hep birlikte çalışacağız.

Ayrıca fevkalade önemsediğim birlik ve beraberlik kültürünün pekişmesi ve ortak paydalarımızın yüksek sesle ifade edilmesi ise ajandamızda yine öncelikliler arasında yer alacaktır. Gün birlik ve beraberlik yani tam dayanışma ile omuz omuza verme günüdür. KASİAD işte bu geminin adresidir, buluşma noktasıdır, odak noktasıdır.

Tarih 26 Ocak 2011. Bu genel kurulun ülkemiz ve ilimiz iş dünyasına hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum. Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmiş üyelerimizi ve iş adamlarımızı rahmetle anıyorum. Hepinize en derin saygılarımı sunuyorum. Rabbim bizi utandırmasın.” (www.kanal46.com)



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...


Editör: TE Bilisim