Başta Kahramanmaraş ve başkent Ankara kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Künefeci Mehmet, MEBA bünyesinde önümüzdeki günlerde açılacak olan yeni yerinde tekrar hizmet sunmaya başlayacak.

İş yaşamını sürdürdüğü Ankara’dan geçen aylarda yeniden Kahramanmaraş’a gelen ve kentin yerel Aksu TV’sinde de ‘Künefeci Mehmet Show’ isimli bir program yapan Mehmet Yüksel, künefeciliğinin yanında sesi ile de hayranlarına seslendi.

Yeniden iş yaşamına ağırlık verebilmek amacı TV programlarına bir süre nokta koyan Künefeci Mehmet, işletmeciliğini yine kentin tanınan simalarından Mehmet Bağrıaçık’ın yaptığı Fulya Ulaşım, Besi, Gıda, Tarım, Turizm Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi olduğu MEBA markası bünyesinde hizmet sunacak.

MEBA’ya ait olan ve Azerbaycan Bulvarı eski İmar Bankası Şubesi karşısındaki Belman Sitesi altındaki işyerinde Kahramanmaraş ve bölge halkına yeniden hizmet sunmaya başlayacak olan Künefeci Mehmet, şu anda dizayn çalışmaları devam eden ve ‘Künefeci Mehmet Usta’ levhasını asılan işyerinde; su böreği, kadayıf, burma kadayıf ve künefe imal ederek satışa sunacak.

MEBA’NIN GRAFİĞİ SÜREKLİ YÜKSELİYOR

Kent siyasetinin tanınmış isimlerinden ve şu anda Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığını yürütmekte olan Mehmet Bağrıaçık’ın sahibi olduğu MEBA markasının grafiği günden güne yükselmeye devam ediyor.

Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren hijyenik tesiste; börekli ve tatlılık yufka, mantı ve kadayıf gibi gıda maddelerini üreten MEBA’nın ürünleri market raflarını süslerken tüketicilerden de büyük ilgi görüyor. Mehmet Bağrıaçık isminden oluşan MEBA markası bünyesinde; fıstık ezmesi, lavaş ve dondurma da yer alıyor. (MEBA Tel.: 0.344. 225 33 51 - Fabrika: 0.344. 236 35 00) (Ajans 46 - www.kanal46.com)




Editör: TE Bilisim