Kahramanmaraş’ın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Toprak ile yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

Başkan Poyraz, Kahramanmaraş'ın daha çağdaş bir kent olması amacıyla gerçekleştireceği yeni projeleri hakkında TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Toprak’a bilgi verdi.

Kahramanmaraşlılara ulaşarak başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdiğini anlatan Başkan Poyraz, yönetimi devir aldıktan sonraki 6 yıllık icraatları, teknik belediyecilik ve sosyal belediyecilik açısından yapılan işler hakkında bilgi aktardı. Altyapı yatırımlarından, sosyal projelere, çevre düzenlemelerinden trafik sorununa birçok konuda yürütülen projeler ile birlikte kentin, modernleşme konusunda hızlı bir yol aldığını kaydetti.

Kahramanmaraş'ın gelişimi için hayata geçireceği yeni projeleri hakkında da bilgi veren Başkan Mustafa Poyraz, yeni projelerini Kahramanmaraş halkı ile paylaşmak adına gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Toprak ise çalışmalarında Poyraz'a, başarılar diledi. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim