Türkoğlu ilçesi Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulunda mevcut başkan Ali Kutlu yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kooperatif toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığına;
Esnaf Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Alirıza Kekeç katip üyeliklere ise Ahmet Deveci ve Hilmi Paksoy seçildi. Bazı Daire Müdürüleri, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, tüm ilçelerin oda ve kooperatif başkanları ve üyeleri de kongreye davetli olarak katıldı.

Mevcut başkan Ali Kutlu yaptığı konuşmada; tüm üyelere eşit mesafede davrandıklarıını, esnafı krediye perişan etmediklerini en hızlı şekilde kredilerini verdiklerini belirterek; “Bu zamana kadar emanetinizi en iyi şekilde koruduk, sahip çıktık. Bundan sonra da bizi göreve layık gördüğünüz takdirde size layık olmaya devam edeceğiz" dedi.

350 üyenin oy kullandığı seçimde; Ali Kutlu başkanlığında hazırlanan liste yeniden seçildi. Başkan Ali Kutlu'nun hazırladığı liste şu isimlerden oluştu:

Muhtar Deniz, Mustafa Öztürk, İsmail Korkmaz, Üzeyir Türk.

Denetim Kurulu üyeliklerine ise; Ebubekir Akkaya, Fevzi Çomruk ve Zekeriya Çakmak seçildi.

Yönetim Kurulu başkanlığına yeniden seçilen Ali Kutlu Tüm üyelere teşekkür ederek kendilerine gösterilen güvene layık olacaklarını ifade etti. (www.kanal46.tv)


Editör: TE Bilisim