Kurulduğu günden bu yana sürekli vizyonunu yenileyerek büyük ve emin adımlarla ilerleyen, ‘Yaşam Alanlarında Komple Çözüm’ sloganı ile Kahramanmaraş’ta yalıtım sektörünün öncü firmaları arasından ilk sırayı alan FSM Mühendislik Yapı Market, yeni yerinde yeni konsept ürünleri ile Kahramanmaraşlıların hizmetine girdi. 


Yalıtım sektöründe beş yıldır faaliyet gösteren FSM Mühendislik Yapı Market’in açılışı geniş bir katılımla önceki gün düzenlenen görkemli bir tören ile yapıldı. Açılış kurdelesi, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AK Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Defterdarı Osman Koçaş tarafından kesildi.
Açılışın ardından kalabalık davetli grubu FSM Mühendisliğin yeni konsept ürünlerini yakından görme ve tanıma fırsatını buldu.


Açılışın ardından söz alan FSM Mühendislik Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı M. Sami Tufan, fiyat politikaları ve hizmet kalitesi anlamında büyük yapı marketleri aratmayan firmalarında, ‘eviniz için aradığınız tüm yapı marketleri bulabilirsiniz.’ Dedi.


DÜSTURUMUZ PARA DEĞİL GÜVEN KAZANMAK


Doğalgazın Kahramanmaraş’a gelmesiyle birlikte kurulduklarını belirten FSM Mühendislik Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı M. Sami Tufan, 5 yıldır doğalgaz işinde ciddi çalışmalar yaptıklarını, işini ciddiye alan, müşterisine her zaman sahip çıkan, yaptıkları işin sürekli arkasında duran bir firma olmaya çalıştıklarına dikkat çekti. Firma olarak bu yaklaşımları sayesinde müşterilerinin her geçen gün güvenini kazanarak daha da büyüdüklerinin altını çizen Tufan: “Bizi tercih eden her müşterimiz yanında muhakkak ikinci bir müşteriyi de getiriyor. Elimizden geldiği kadar en iyi hizmeti sunmaya ve kimseyi üzmemeye çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu. 


YALITIM ALANINDA ÖNEMLİ BİR EKSİĞİ KAPATTIK


Geçtiğimiz yıla kadar Kahramanmaraş’ta yalıtım alanında ciddi bir eksik olduğunu söyleyen Tufan: “İşte bu eksiği Kahramanmaraş’ta kapatmak adına biz FSM Mühendislik Yapı Market olarak ‘RİDAS Canlı Sıva’ ile yalıtım eksikliğini Kahramanmaraş’ta kapatmayı başardık. Şuan ‘RİDAS Canlı Sıva’ Kahramanmaraş’ta inanılmaz talep gördü ve sadece bizim bünyemizde Kahramanmaraşlının hizmetine sunulan yalıtım malzememize hemşehrilerimiz muhteşem bir rağbet gösterdi, böylece geri dönüşlerin müthiş olduğu bir marka olduk. Ben tek kelime ile şunu söyleyebilirim yalıtım bizim işimiz, çünkü ‘RİDAS Canlı Sıva’yı evine, iş yerine yapıp ta başka bir komşusunu veya tanıdığını bizlere getirmeyen hatta bir odasını RİDAS yaptırıp da diğer bir odasını yaptırtmayan hiçbir müşteri görmedik. Muhakkak talepler geliyor sürekli olarak yoğun bir şekilde RİDAS ile Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın yaşam alanlarını renklendirmeye devam ediyoruz.” Dedi.  


KAHRAMANMARAŞ’TA DOĞALGAZA FARKLI BİR SOLUK GETİRDİK


Kuruldukları ilk andan itibaren Kahramanmaraş’ta yapı adına ne tür eksiklik varsa bu eksikliği kapatma adına çalıştıklarını belirten Tufan, doğalgaz’a Kahramanmaraş’ta FSM olarak yeni bir soluk getirdiklerini vurguladı.


KOMPLE ÇÖZÜM ÜRETEN TEK FİRMAYIZ


Tufan şu şekilde devam etti: “Ben hayatımda kendime bir yol çizerken efendimizin (s.a.v) bir sözünü her zaman dikkate almışımdır: “İki günü eşit olan her zaman zarardadır!” diye.  Bu nokta da her zaman bir gün bir adım daha ileriye adım atmaya çalıştık. Beni ilgilendiren nedir şirketin kurulduğu ilk gün ile bugün arasında iki günüm hiç eşit olmadı. Muhakkak bir çivi çakmışımdır. Bir adım ileriyle ilgili. Bu sene yenilik adına ne yapalım derken gelen talepleri değerlendirmeye başladık. Bu taleplerde de bir yerin doğalgazını yaptığımızda müşterimiz tarafından: “Kardeşim bu evin doğalgazını yapıyorsun, hani bu evin parkesi, hani bu evin seramiği ben kimi bulacağım musluklarda bozulmuş ben musluğu kime yaptırtacağım. Bütün bu yapılacaklar için farklı firmalarla muhatap olmak istemiyorum. Ben istiyorum ki bir firma evimin içinde ki eksiklerin bütününü yapsın ve çıksın.” Gibi talepler gelince biz de bu sene için Kahramanmaraş’ta ilk ve tek doğalgazcı olma yolunda emin adımlarla ilerleme fikrini oluşturduk ve proje, yalıtım, klima, parke, seramik, vitrifiye, banyo dolapları ve aksesuarları da bünyemizde topladık. Bu nedenle bir daireye giren ve komple çözüm üreten tek firma başarısını Kahramanmaraş’ta yakaladık. Yani müşteri bizle anlaştığı zaman evin hem doğalgazını hem parkesini hem de seramiğini her ihtiyacını bize yaptırtabiliyor. Bununla ilgili ekiplerimiz var. Şöyle söyleyeyim bir kaba inşaatın haricinde dairenin iç tarafıyla ilgili yapılması gereken ne varsa hepsi bizde mevcut.”


YAŞAM ALANLARINI CANLANDIRMAK İSTEYEN HERKESİ YENİ YERİMİZE BEKLİYORUZ!


Hizmette akla gelen her türlü fikre ve yapıya saygı duyduklarının da altını çizen FSM Mühendislik Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı M. Sami Tufan: “800 m2 olan yeni yerimizde açılışa özel düzenlediğimiz kampanyalarımız halkımız için yine devam ediyor. Yeni yerimizde yeni ürünlerimizi teşhir edebileceğimiz çok güzel alanlar yaptık. Yaşam alanlarını canlandırmak isteyen tüm müşterilerimiz yeni yerimize gelerek ürünlerimizi hem görsel hem de temas ederek inceleme fırsatını bulmuş olacaklar. Biz hizmette kalite bazında akla gelen her şeyi üstlenmeye çalışıyoruz. Biz bu yıl insanlarımız yaşam alanlarında rahat etsin, kaliteyi ucuza yaşasınlar diye kampanyalarımızı uzattık.  Kar marjlarımızı inanılmaz derece de kısarak Baymak, Brötje ve Falke’de yani Baymak grubunda çok ciddi kampanyalarla inşallah herkesi bir şekilde doğalgazlı yapacağız. Herkesin doğalgazın nimetlerinden faydalanmasını sağlayacağız.” İfadelerini kullandı.  


BİZİM İÇİN VEFA HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR


Firmalarının kuruluş mazisini anlatan Tufan, FSM isminin de nereden ve nasıl geldiğini şu şekilde anlattı: “FSM kurulduğunda biz üç ortaktık. Fatih Tekiş, Mahir Tufan ve ben (M. Sami Tufan) üç ortak burayı açtık. Daha sonra yıl içerisinde senelerce insanların hedefleri değişiyor, planları değişiyor. Bu nokta da yollarımızı ayırdık. Ben eski ortaklarımı çok çok teşekkür ediyorum, Fatih Tekiş beye Mahir Tufan beye ve bize doğalgazı öğreten Nehir Tokgöz hanıma biz bu sektörde yeniyken tecrübesiyle bize inanılmaz şeyler kattı. Bizim için vefa çok önemli şirketin bu noktaya gelmesinde onlarında emekleri var. Zaten vefa göstererek şirketin o zaman ki adını değiştirmedik ve aynı isimle devam ediyoruz.”


FSM İLE HEM VATANDAŞIMIZ KAZANACAK HEM DE BİZ KAZANACAĞIZ


Firmanın hedeflerinden de bahseden Tufan: “Bu yıl hedefimiz bin’in üzerinde kombi satışı yakalamak. Geçen sene kombide inanılmaz rakamlara ulaştık, bu yılda kendimize bir hedef koyduk bu da geçen yılın rakamlarını ikiye katlamak. Bu hedefimizi de yakalamak için gerek fiyat konusunda gerekse de düzenlediğimiz kampanyalar ile hem vatandaşımız kazanacak hem de biz kazanacağız.” Dedi.

Editör: TE Bilisim