Ülkemizde aktif olarak hizmet vermekte olan A101, market zincirleri arasında en çok şubesi bulunan şirket olarak ön plana çıkıyor. Aktüel ürünleri de sürekli olarak müşteri çeken A101, 2020 yılı itibariyle Türkiye'de yer alan bütün illerde hizmet veren ve ortalama 9000 civarında şubeye sahip bir market olarak hizmetini sürdürüyor. Aktüel olarak da sürekli kendini yenileyen ve farklı ürünler ile müşterilerin ilgisini çeken A101, Aydın Holding tarafından kurulduğu ilk yıldan beri kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla pazarlaması ile ön plana çıkıyor. Özellikle de her şehrin her ilçesinde eşit olarak yayılmış olan A101 şubeleri, pratik bir şekilde alışveriş yapabilmenize ve A101 aktüel indirim kataloğu gibi çeşitli hizmetleri anında sahip olabilme imkanları ile göze çarpıyor. Temel olarak gıda ürünlerinin satıldığı A101; kırtasiye, giyim, teknoloji ve spor alanında da satmış olduğu farklı ürünleriyle ön plana çıkmaktadır. Üretilen ürünlerde kendi markalarını belirlenmiş olan A101, fabrika aşamasından geçtikten sonra taze bir şekilde ürünlerini kullanıcılar ile buluşturmaktadır. Aktüel kataloğu ve çeşitli kampanyalı ürünlerin yayınlanmış olduğu internet siteleri de yine A101 için aktif hizmet vermekte olan bir eklentidir. Her platformdan giriş yapılabilmekte olan bu sitelerde, çeşit çeşit ürünler raflardaki yerini almadın önce sizlere duyulmaktadır. Sizler de bu ürünlere size en yakın A101 şubesinden erişebilme imkanı sağlayarak hem zaman anlamında hem de ekonomik anlamda kazanç elde edersiniz.

BİM, Şok Ve Hakmar Aktüel Ürünleri

A101 gibi zincir market olarak hizmet vermekte olan bir başka firma da şüphesiz BİM’dir. BİM vermiş olduğu ürünleri sürekli olarak güncelleyerek ülkenin dört bir yanında satışa sunmakta olan bir başka market zinciridir. Yıllardır Türkiye bazında hizmet veren, toptan satış amacıyla kurulmuş daha sonraları ise insanların uygun fiyatlarla pek çok ürüne sahip olabilmesine olanak sağlamıştır. Çoğu ürünün etiket fiyatında satın alındığı fiyat kadar rakamların yer alıyor olması, bütün müşteriler için avantajlı bir konumda yer almasını sağlar. Marketlerin güncel kataloglarına ulaşmak için aktuelbrosurleri.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Şok, BİM ve A101’den farklı olarak fabrikadan halka sloganı ile çıktığı pazarlama teknikleriyle pek çok kategoride ürün satışı gerçekleştirmektedir. Satılan ürünler hem taze olması hem de kaliteli ürünlerden oluşması nedeniyle çokça tercih edilmiştir. Ülkemizde yer alan Şok mağazaları, Sabah 9-Akşam 9 arası hizmet vererek aktüel ürünleri be pratik bir şekilde sizlerle buluşturan bilmektedir.

Aktüel ürün satışında ve ürün çeşitliliği konusunda lider markalardan bir tanesi de Hakmar’dır. Hakmar ülkemizde her ne kadar bilinmese de, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunmakta olan profesyonel bir kuruluştur. Pek çok insan tarafından tercih edilen Hakmar, ürünleri müşteri memnuniyeti ile karşılanmakta ve ürünlerin kalitesi dolayısıyla takdir toplamaktadır. Bu nedenle de hizmet kapsamını sürekli olarak geliştirmektedir.

Kaynak: https://aktuelbrosurleri.com/blog/a101-marketin-sahibi-kim

Editör: TE Bilisim