Katlanır tente tüm hava koşullarına uygun mafsallı raylı tente açılması ve kapanması kolay ve rahat olan uzaktan kumandalı bir tentedir. Kapatıldığında tente katlanır ve pratik kullanım, tüm boş alanın işlevsel olarak kullanılmasına izin verir. Dakikalar içerisinde montajı yapılan ve çeşitli kalite seçenekleri ile mekânı estetik olarak zenginleştiren katlanır tenteler, gölgelendirme sistemlerinde pratik kullanımlarıyla dikkat çekiyor.

Katlanır Tente Tentenin Özellikleri

Katlanır tente diğer tentelerden en önemli farkı tente malzemesidir. Katlanır tenteler alüminyum panellerden, diğer tenteler ise genellikle kumaştan yapılmaktadır. Her mevsim için özel bir gölgedir. Kışın kar ve yağmura karşı çatı benzeri bir dirence sahiptir. Bu nedenle pergola tavan sistemi olarak da adlandırılır.

Yaz aylarında bu paneller gölgeleme işlevine sahiptir, bu nedenle ısıyı zemine salmazlar. Bir çatının tüm özelliklerine sahiptir ve katlanabilir olduğu için bir çatıdan bile daha iyidir. Bu tip tentelerde kumaş yerine alüminyum kullanıldığı için muadillerine göre çok daha dayanıklıdır. Ayrıca görünümü odaya estetik bir dokunuş katar. Bu sebeplerden dolayı son yıllarda daha popüler hale gelmiştir.

Katlanır tente alüminyum profiller ve paneller ile korozyona dayanıklı, yüksek kaliteli tentelerdir.

Yağmur, güneş ve rüzgârdan mükemmel koruma sağlar. Her mevsim için uygundur ve mükemmel dayanıklılığa sahiptir. Farklı renk ve kalite seçenekleri ile her mekâna uygun çeşitleri bulunmaktadır.

Özellikle LED aydınlatma sistemli tenteler mekânın havasını güzelleştirir. Uzaktan kumandalıdır ve kullanımı çok kolaydır. Kurulumu çok kolay ve hızlıdır. Raylı tente sistemleri oldukça işlevseldir.

UV ışınlarını engeller, yazın serin, kışın sıcak tutar.

Katlanır Bir Tentenin Faydaları

Yılın herhangi bir zamanında sorunsuz kullanılabilen, tüm ihtiyaçları karşılayan, her türlü açık alanı yaşanabilir kılan, her türlü hava koşulunda konfor yaratan açılır kapanır gölgelik sistemi. Mekânın konseptine uygun renk ve tasarımlarda mevcut olup, çevreyi tamamlar ve mekânı özel kılar. Yazın kavurucu güneşten, kışın yağmur, kar ve rüzgârdan sizi koruyan bir sistem olarak her mevsim kullanıma uygundur. El değmeden uzaktan açılıp kapanabilen bir tente olarak kullanışlılığı üst düzeydedir. Alüminyum konstrüksiyon ile uzun yıllardır kullanılan dayanıklı bir sistemdir.

Katlanır tentelerin uygulama alanları: İşlevsellik açısından çok yönlü olan katlanır tente, bahçelerde, kantinlerde ve restoranlarda kullanılan fonksiyonel bir tasarımdır. Sabah açılıp akşam kapanan raylı sistem ile katlanıp toplanarak yerden tasarruf sağlanabilmektedir. Firmanın açık alanının dört mevsim kullanılmasına olanak sağlayan bir sistem olarak, içeride boş alan yaratır. Bahçede doğa ile iç içe olurken güneş ve yağmur gibi dış etkenlerden korunaklı bir ortam oluşturarak estetik bir dış mekân oluşturur. Öte yandan, şirket markası ve logoları olanlar, marka bilinirliğini artırmak için harika reklam araçlarıdır.

Katlanır tente sistemi, tüm yıl boyunca iklim koşullarında kullanılmak üzere tasarlanmış en iyi sistemdir. Işıklı ve ışıksız olarak üretilmektedir. Yazın güneşlik, su geçirmez olduğu için yağmurluk olarak kullanılabilir. İstanbul Otomatik Tente sitesinden tüm hizmetleri inceleyebilirsiniz.

Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında?

Kaynak: https://www.istanbulotomatiktente.net/tr/katlanir-tente-sistemleri-/25/103,115