Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kahramanmaraş Belediyesi’ni ziyaret etti.


Bakan Çelik’in Belediyeye gelişinde Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Burhaneddin Türkkahraman, Fatih Ertaş ve Melike Özdemir karşıladı.


Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediye tarafından yeni hazırlanan Kahramanmaraş tanıtım Filmi’ni izleterek kültürel anlamda şehrin tanıtımına yönelik faaliyetleri yürüttüklerini söyledi.


Kahramanmaraş Belediyesi olarak kültürel faaliyetlere ağırlık verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediye olarak hazırlan ve bastırılan kitapların tanıtımlarını yaparak Bakan Çelik’e bilgiler aktardı.


İlmize Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyasını Bakan Çelik’e gösteren Başkan Poyraz, madalyanın komple şehir halkına verildiğini ifade etti.


Belediyenin bastırdığı kitapları inceleyen Bakan Çelik, Kahramanmaraş Belediyesi’nin kültürel anlamda gerçekleştirdiği hizmetleri takip ettiklerini ve bundan memnun olduklarını ifade ederek, eserlerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.


Başkan Poyraz aynı zamanda Bakan Çelik’e ziyaretin anısına Madalya Beratı ve kayık tabak hediye etti.


Daha sonra Belediye Meclis Salonu’nu ve Belediye Hizmet binasını gezen Bakan Çelik, yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a teşekkür ederek Belediyeden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim