Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’nde bugün sabah bir erkek cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerde cesedin işçi emeklisi Mustafa Kişif’e (53) ait olduğu tespit edilirken, Kişif’in başına taşla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Edinilen bilgilere göre; bugün sabah saat 08.30 sıralarında 155 Polis İmdat Telefonu’na Kızılcaoba Mahallesi Saraybosna Caddesi Ceyhan Nehri kenarında bir şahsın yerde yattığı ihbarının gelmesi üzerine olay yerine giden ekipler, yerde yatan kişinin ölmüş olduğunu tespit etti.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, çevrede bulunan vatandaşlardan ölen kişinin kimliği hakkında bilgi toplamaya çalıştı.

Vatandaşlardan bazıları üzerinde anahtar dışında hiçbir şey çıkmayan cesedin Mustafa Kişif’e ait olabileceğini söylemesi üzerine polis, Mustafa Kişif ve yakınlarının kim olduğunu araştırmaya başlarken, olay yerine Mustafa Kişif’in amcasının oğlu Murat Kişif geldi.

Cesedin başına gider gitmez ‘bu o’ diyen Murat Kişif, yerde yatan kişinin amcasının oğlu olan Afşin-Elbistan Linyitleri’nden emekli işçi Mustafa Kişif olduğunu söyledi.

Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından ceset Elbistan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, Mustafa Kişif’in başına taşla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Polis, Mustafa Kişif’i öldüren kişi ya da kişileri tespit etmek için olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, Mustafa Kişif’in cesedi, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Hasan GÖÇER / ELBİSTAN (Kahramanmaraş) , (DHA)

Editör: TE Bilisim