Batman'da PKK'lı teröristlerin polis aracına düzenlediği saldırıda iki ateş arasında kalan anne ve çocuğu öldü, baba ile 1 polis yaralandı.

Saldırıda iki ateş arasında kalan otomobilde bulunan anne Mizgin Doğrul'un 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

8 aylık hamile olduğu öğrenilen anne Mizgin'in bebeğinin önce hayata gözlerini yumduğu ardından hastane yetkililerince yapılan müdahaleler sonucunda yaşama döndürüldüğü öğrenildi.

KAÇMAYA ÇALIŞAN ÜÇ TERÖRİST ÇIKAN ÇATIŞMADA ÖLDÜRÜLDÜ



PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda iki ateş arasında kalan otomobilde bulunan anne Mizgin Doğrul ile 3 yaşındaki çocuğu Sultan Doğrul'un yaşamını yitirdiği, baba Mizgin Doğrul'un ise ağır yaralı olduğu öğrenildi.

PKK'lı teröristler Batman'da bu gece polis devriye aracını hedef aldı. Yavuz Selim mahalesinde devriye görevi yapan resmi polis aracına saat 23.15 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Çapraz ateş arasında kalan polisler, teröristlere anında ateş açarak karşılık verdi. Çıkan çatışmada 1 polis memuru yaralanırken, Beşiri İlçesi'ndeki yakınlarını ziyaretten dönen Talat Doğrul ile karısı Mizgin Doğrul'un içinde bulundukları otomobil, çatışmanın arasında kalarak kurşunlara hedef oldu.

Otomobilde bulunan anne Mizgin Doğrul ile 3 yaşındaki çocuğu Sultan Doğrul'un yaşamını yitirdiği, baba Mizgin Doğrul'un ise ağır yaralı olduğu öğrenildi.

Baba Doğrul'un hayati tehlikesi bulunduğu belirtilirken, kentte zaman zaman sokak aralarında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmaların da devam ettiği bildirildi.

Çıkan çatışmada 3 PKK'lı ölü olarak ele geçirildi. Kentte Bahçelievler, Fatih ve Şafak Mahallelerinde zaman zaman çatışmaların sürdüğü belirtildi.

Editör: TE Bilisim