Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Odası'nın bugün yapılan genel kurul toplantısında adaylardan Şeref Özsoy seçimi kazanarak odanın yeni başkanı oldu. Seçimde Özsoy'un ardından Ayhan Hançerkıran ikinci, Devlet Köşker üçüncü, Abdurrahman Çalışır dördüncü ve Salih Kaya da beşinci oldu. Seçimde 16 oy geçersiz sayılırken, 2 bin 90 üyeye sahip odanın seçimine bin 302 üye katılarak oy kullandı.

Seçime başkan olarak giren Abdurrahman Çalışır'ın yönetiminde başkan vekili olarak 5 yıl görev yapan ancak bu seçim öncesinde aday olan Şeref Özsoy, odanın 20 yıldır başkanlığını sürdürmekte olan Çalışır'ı böylece devirmiş oldu. 2 bin 90 üyesi bulunan odanın seçiminde Şeref Özsoy 535 oyla başkan seçilirken, Ayhan Hançerkıran ise 307 oyda kaldı. Çalışır ile birlikte 20 yıldır odanın yönetiminde bulunan Eyyüp Zıba ise bu kez Şeref Özsoy'la birlikte hareket ederek seçimin kazanılmasından en büyük etken oldu. Adaylardan Devlet Köşker 217 oy, Abdurrahman Çalışır ise 213 oyla dördüncü olabildi. Salih Kaya da 14 oyda kaldı.

İŞTE OYLAMANIN SONUCU:

1- Şeref Özsoy: 535

2- Ayhan Hançerkıran: 307

3- Devlet Köşker: 217

4 - Abdurrahman Çalışır: 213

5- Salih Kaya: 14

Geçersiz: 16

TOPLAM KULLANILAN OY: 1.302

ŞEREF ÖZSOY’UN LİSTESİ:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Zekeriya Balakan, Muhammet Işık, Mehmet Karaokur, Kadir Yalçın, Eyyüp Zıba, İdris Eryılmaz, Yaşar Kökenöz, Ali Rıza Kuşat, Osman Aksu, Arif Atıcı.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Ahmet Karatutlu, Hasan Gönülkırmaz, Mehmet Ataç, Ahmet Büyüksakallı, Metin Harmankaya, Ahmet Kökseken, Harun Yüksel, Muzaffer Sarıgül, Z. Nazım Vurur, Hanifi Köse, Cuma Gündönderen.

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Ahmet Abama, Mehmet Belpınar, Süleyman Başkonuş.

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: İbrahim Köse, Emin Karapalta, Zekeriya Bilal. (www.kanal46.com)


YENİ YÖNETİMİ KUTLUYOR, GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ.....



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...


BASIN-YAYIN KURULUŞLARININ DİKKATİNE: Bu listedeki isimler uğraş ve emek verilerek tek tek bilgisayarda yazılmıştır. Lütfen; izinsiz olarak ve www.kanal46.com adını kaynak göstermeden iktibas etmeyin. İzinsiz iktibas edenlere ise hakkımızı kesinlikle helal etmiyor, Allah'a havale ediyoruz.


Editör: TE Bilisim