“Kahramanmaraş’tan dünyaya açılan pencereniz” Kanal 46, sıra dışı haber, yorum ve araştırma haberleri ile gündemi sarsmaya devam ediyor.

İçerdiği bilgiler ile Kahramanmaraş gündeminde büyük yankı yapmasına rağmen şu ana kadar ‘dışarıya verilmediği için’ kamuoyunun detaylı bilgi sahibi olamadığı Kahramanmaraş İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu raporunu Kanal 46 ele geçirdi.

Kahramanmaraş İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Ramazan Okumuş’un geçen ayki olağan meclis toplantısında Pazar günü yapılan oturumda meclise okutulan 36 sayfalık Denetim Komisyonu raporu kamuoyundan adeta bir ‘sır’ gibi saklanıyordu. Bilgi Edinme Yasası’na göre istenmesine rağmen şu ana kadar hiç kimseye verilmeyen söz konusu raporun geçen günlerde gereği yapılmak üzere İGM Başkanı Ramazan Okumuş tarafından Valilik makamına gönderildiği öğrenildi.

15 Mart 2010 tarihinde tamamlanarak komisyon üyeleri tarafından imza altına alınan çarpıcı raporda neler yazılı olduğunu önümüzdeki günlerden itibaren sizlere duyurmaya başlayacağız.

Bizi takip etmeye devam edin…(www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim