20 yıllık Özkök dönemi kapandı Hürriyet gazetesinin Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, 'That was a good life'* diyerek görevinden ayrıldı

Hürriyet gazetesinin Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, koltuğunu aynı gazetede uzun yıllardır görev yapan Enis Berberoğlu'na bırakıyor. Özkök istifa kararını dün Hürriyet gazetesinin ikinci katında bulunan yazı işleri odasındaki toplantıda açıkladı. 2 Ocak'ta Yayın Yönetmenliği'ni bırakacağını söyleyen Özkök, 20 yıldır sürdürdüğü bu görevde tarihe tanıklık ettiğini belirtti.

İLK KEZ 7 SAAT UYUDUM

Özkök toplantıda, geçtiğimiz cumartesi Doğan Holding Başkanı Aydın Doğan'la yaptığı görüşmeden sonra istifa kararı aldığını anlatarak, 'O gece ilk defa 7 saat uyudum.
20 yılda gerçekten çok yoruldum. Üç yıl öncesine kadar 7 gün çalışıyordum. Buna kimse inanamıyordu. Son 3 yıldır da 6 gün çalışıyorum, yoruldum' dedi. Özkök, bundan sonra Hürriyet'te köşe yazarı olarak görev yapacağını söyledi.

Duygusal anların yaşandığı veda toplantısında Özkök konuşmasını, 'That was a good life' (Güzel bir hayattı) sözleriyle tamamladı. Hürriyet Gazetesi'nde 20 yıllık Özkök dönemi bu sözlerle sona erdi.

Twitter Kim ne yazdı?

Ahmet Hakan: Türk basını rengini, eğlencesini, güler yüzünü, yaratıcılığını, batılılığını, fırlamalığını kaybetti..., Onu çok arayacağız.

Onur Baştürk: Gazetede buruk bi hava. Özkök'ün görevi bırakması dalga dalga yayıldı. Koridorlarda bu konuşuluyor...

Nazlı Ilıcak: Ertuğrul Özkök ayrıldı diye sevinenler varsa duyurulur. Sevinecek bir durum yok bu istifanın arka planı bir gün ortaya çıkar. Doğal karşılamadım.

Cengiz Semercioğlu: Sporu spor müdüründen, ekonomiyi ekonomi müdüründen, magazini magazin müdüründen iyi bilen yayın yönetmeniydi. gerçekten efsaneydi.

Gülben Ergen: 20 yılın Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök artık Hürriyet'te yok ve buna inanmak, benimsemek, hazmetmek çook zaman alacak! Ya son yazısı...

Ahu Özyurt: Yeni patronu da seversiniz.. Acayip iyi habercidir.. Yolu açık olsun. Bu dönemde Hürriyet'e büyük doping!

İsmet Berkan: Önemli şeyler oluyor. Hatta oldu bile...

Serdar Turgut: Bugün sanki ciddiymiş gibi hissediyorum.

* Güzel bir hayattı