Yeter artık bitsin bu terör....Siirt'in Şirvan İlçesi'nde PKK'lı teröristler, yola döşedikleri mayını askeri araç geçerken uzaktan kumandayla patlattı. Patlamada, ilk bilgilere göre 3 er şehit oldu, 3 er ise yaralandı.

Şirvan'da, Orman İşletme Şefliği'ne ait odun deposuna kalabalık bir grup PKK'lı terörist tarafından bu akşam saat 20.00 sıralarında, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırının güvenlik güçlerine haber verilmesi üzerine Şirvan ilçesinden bölgeye takviye giden askeri aracın geçiş güzergahına da PKK'lı teröristler tarafından uzaktan kumandalı mayınlı tuzak kuruldu. Askeri aracın geçişi sırasında mayını uzaktan kumandayla patlatılması üzerine ilk bilgilere göre 3 asker şehit oldu, aralarında rütbelilerinde bulunduğu 6 asker ise yaralandı.

Yaralı askerler helikopterle Siirt'e getirilerek Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan bir asker ameliyata alındı. Karanlıktan istifade ederek kaçan PKK teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.