Kahramanmaraş'ta spor kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Amigo Dursun (Özçelik), 2 Haziran Cumartesi günü akşam ikinci kez kayınbaba olmanın mutluluğunu yaşadı. Bir yıl önce büyük kızı Özlem'in dünya evine girmesi ile dede olma yolunda ilk adımı atan ve daha sonra Özlem'in dünyaya getirdiği bebekle mutluluğuna mutluluk katan Özçelik, tek oğlu futbolcu Ercan'ın da evliliği ile mutluluğunu pekiştirdi.

Yimpaş Otel'deki düğüne İstanbul'da bulunan kız tarafı ile Kahramanmaraş'ta bulunan oğlan tarafı ve Sivas'tan gelen her iki tarafın akrabası olan Özçelik ailelerinin yanında, Dursun Özçelik'in Kahramanmaraş'taki dostları katıldı.
Siirtspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Siirtspor Taraftarlar Derneği Başkanı A. Çetin Akınal, UNİCEF'in doktorlarından Doç. Dr. Muhammed Celallettin, Anadolu Taraftarlar Federasyonu Başkanı A. Devlet Ülger, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Arguz, ASKF Genel Sekreteri Akif Arslan, ASKF Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Demir, Çağlayanceritspor Antrenörü Ömer Kahveci ve bir çok spor adamı, gazeteci dostlarının katıldığı düğün töreninde Özçelik Ailesi, doyasıya eğlendi.

Ercan Özçelik ve ailenin yeni ferdi Gülcan'a ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (www.kanal46.tv)
Editör: TE Bilisim