Türkiye’nin yetenekli isimlerini keşfetmeye devam eden Acun Ilıcalı’nın yepyeni yarışma projesi Rising Star Türkiye’de Kahramanmaraş’tan yarışmaya katılan Zafer Bertizlioğlu halk oylaması ve jüri oylaması ile % 92 oy oranı ile hem duvarı yıktı hem de gecenin en yüksek oy oranını aldı!


TV 8 ekranlarının yeni yarışma programı olan ve jüri üyeliğini Demet Akalın, Fuat Güneri, Gülben Ergen ve Mustafa Sandal yaptığı Rising Star Türkiye‘nin iki ön elemeyi başarılı bir şekilde geçen Zafer Bertizlioğlu bu akşam ekranlara gelen canlı yayında sahne aldı.


Bertizlioğlu söz ve müziği usta sanatçı Neşet Ertaş‘a ait olan Gel Yanıma Gel eserini seslendirdi. Rising Star Türkiye’nin jüri üyelerinden Demet Akalın, Fuat Güneri, Gülben Ergen ve Mustafa Sandal’dan evet oyuyla birlikte TV 8 Yan Ekran uygulamasıyla izleyicilerden de oy alan Bertizlioğlu harika performansı sonucu % 92 oy oranıyla gecenin en yüksek oy oranına ulaşarak jüri ile arasındaki duvarı aştı! Jüri üyeleri Bertizlioğlu’ndan ikinci bir parça isteyince genç sanatçı Ankara’nın Bağları isimli şarkı ile stüdyoyu ayağa kaldırdı.