Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, şartlı tahliye kararına uymadığı için aldığı hapis cezasını çekmeye başladı. Paris Hilton, Lynwood'daki Los Angeles İlçe Cezaevine cezasını çekmek üzere teslim oldu.










Hilton'ın avukatı Richard A. Hutton, yaptığı açıklamada, ''Paris Hilton, Lynwood'daki Los Angeles İlçe Cezaevine şartlı tahliyeyi ihlal nedeniyle aldığı cezayı çekmek üzere teslim olmuştur'' dedi.

Hakimin 45 gün hapis cezası vermesine rağmen, Paris Hilton'ın iyi hal nedeniyle ceza süresini kısaltan eyalet yasaları çerçevesinde 23 gün cezaevinde kalması bekleniyor. MTV Sinema Ödülleri törenine dün katılan Hilton, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Şu anda güçlü olmaya çalışıyorum. Gerçekten korkuyorum, ama cezamı çekmeye hazırım. Bu, hayatımda önemli bir nokta ve hareketlerimin sorumluluğunu almam gerekiyor'' dedi. Hilton, geçen yıl Eylül ayında Hollywood'daki Sunset Bulvarı'nda alkollü araç kullanırken yakalanmıştı. Yargılama sonucu 3 yıl gözetim altında tutulmak üzere şartlı tahliye edilen Hilton'un alkol tedavisi görmesine karar verilmişti. Hilton'a 1500 dolar para cezası da verilmişti. Paris Hilton, şartlı tahliye kararından sonra 15 Ocak ve 25 Şubat günlerinde iki kez, geçici olarak iptal edilen sürücü belgesiyle araç kullanırken yakalandı. Hilton, ilk yakalandığında, kendisine ehliyetinin geçici süreyle iptal edildiğini bildiren bir belgeyi de imzalamıştı.


ajanslar