Kahramanmaraş’ın su kaynakları ile ünlü mesire alanı olan Pınarbaşı bölgesindeki Kırkgöz Mevkiinde hizmet veren Pınarbaşı Çınaraltı Destan Tesisleri, birçok yenilikler ile yaz sezonuna hazır hale getirildi. Bu arada hava sıcaklıklarının günden güne artması nedeni ile Pınarbaşı artık serinlemek isteyenlerin akınına uğramaya başladı.

Kentin önde gelen genç işadamlarından ve Destan Turizm Lok. Ltd. Şti. sahibi Cengiz Kamalı; et, balık ve tavuk ızgara çeşitleri ile nezih bir ortamda ve asırlık tarihi çınarların altında müşterilerinin damak tadına hitap ettiklerini söyledi.

Bu yaz sezonuna girerken tesiste birçok yenilik ve değişiklik yaptıkları hakkında da bilgilere veren Kamalı, şunları kaydetti:

“Kahramanmaraş’ın bu en mutena bölgesinde hizmet sunuyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu mutluluk müşterilerimize karşı sorumluluk duygularımızı da artırıyor. Bu nedenle bu yaz sezonuna girerken tesisimizde birçok değişiklik ve yenilik yaptık. Öncelikle tarihi çınarlarımız güzel bir şekilde budanarak elden geçirildi. Tesis içerisindeki otoparkımızın zemini parke ile kaplandı. Yeni ve modern lambalar takıldı. Bu konudaki gayretli çalışmalarından dolayı mülkiyet sahibi Kahramanmaraş Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu arada Çay Bahçemiz de elden geçirilerek düzenlendi. Birçok çeşitten oluşan ve jetonla çalışan modern çocuk oyun aletleri getirttik. Böylece çocuklu ailelerimize en güzel bir şekilde hizmet sunmayı planladık. Tesislerimizde; ücretsiz otopark ile çocuk oyun alanı ve şelale de mevcut olup, taş fırında ise odun ateşi kullanılmaktadır. “Yemeğinizi Pınarbaşı’nda yemeye ne dersiniz?...” sloganı doğrultusunda; tarihi çınarların altında açık bir alanda doğa ile baş başa olmak isteyenler için tesislerimiz bulunmaz bir fırsattır. Daha birçok yenilik ile birlikte yaz sezonumuza girerken, Kahramanmaraş ve diğer yerlerden gelecek olan Pınarbaşı tutkunlarını bekliyoruz.”

Pınarbaşı Çınaraltı Destan Tesisleri’nde sunulan yemek çeşitleri ise şöyle:

Çorba, fındık lahmacun, lahmacun, kaşarlı pide, et tandır, et, balık ve tavuk ızgara çeşitleri, kiremitte tava ve fırın çeşitleri, salata, ayran, tatlı ve dondurma çeşitleri. (Rez. Tel: 0.344. 241 01 01)








(FOTOĞRAFLAR: AJANS 46 TANITIM VE KATALOG SERVİSİ)