Türk Fantezi-Arabesk müziğinin sevilen bestekârı ve usta yorumcusu Selami Şahin, Hayal Kahvesi Kahramanmaraş sahnesinde hayranlarına eşsiz bir gece yaşattı.


Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde faaliyet gösteren ve açıldığı günden bu yana şehrin en önemli sosyal eğlence ve iyi yemeğin adresi olan Hayal Kahvesi, bu defa da Türk Fantezi-Arabesk müziğinin sevilen bestekârı ve usta yorumcusu Selami Şahin’i konuk etti.


Konserler için özel olarak tasarlanmış profesyonel ses sitemi ile donatılan Hayal Kahvesi Sahnesi yine eşsiz bir konser ile Kahramanmaraş ve Bölgesinde yaşayan müzik severlere benzersiz bir gece yaşattı. Saat 22.00 itibari ile Hayal Kahvesini dolduran müzik seveler, önce Hayal Kahvesi Mutfağının eşsiz yemekleri ile doydu daha sonra ise Selami Şahin konseri ile muhteşem bir gece yaşadılar.


Bu sezon Halil Sezai, Emre Aydın, Teoman, Evet Ne Söylüyorduk, Yüksek Sadakat, Kalben, Pera, Gripin, Cem Adrian, Tan Taşcı, Göksel gibi Türkiye’ye mal olmuş isimleri Kahramanmaraş’a getiren Hayal Kahvesi müzik şölenini usta besteci ve yorumcu Selami Şahin konseri ile yine şehrin en önemli merkezi oldu.