Özcan Deniz'i sahnede vuran Mustafa Adaş'la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Özcan Deniz'i vuran Mustafa Adaş'la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Deniz, 2003'te parasını peşin almasına rağmen İsviçre'deki konsere çıkmadı. Bu konseri düzenleyen "Cinayettin" lakaplı organizatör de Adaş'ı azmettirdi.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı sahneye çıktığı Altın Yunus Otel'de programını bitirdikten sonra odasına giderken silahlı saldırıya uğrayan Özcan Deniz'i vuran Mustafa Adaş'la ilgili İsviçre'den arayan ve ismini gizleyen biri, yeni bir iddia ortaya attı. Telefondaki şahsın iddiasına göre Mustafa Adaş, 2003 yılında ünlü şarkıcının parasını peşin almasına rağmen çıkmadığı İsviçre konserini düzenleyen "Cinayettin" lakaplı bir organizatör tarafından tutuldu. İddiaya göre konsere 700 kişilik bilet satıldığını bahane ederek çıkmayan Deniz'in, o yıllarda reyting rekorları kıran "Asmalı Konak" dizisinin çekimlerinden dolayı da sürekli konseri ertelemesi, iplerin iyice gerilmesine neden oldu. Tam beş yıldır konsere çıkması için Özcan Deniz'e ulaşmaya çalışan ancak ulaşamayan organizatör, sonunda Mustafa Adaş'ı tuttu.

UYLUK KEMİĞİ ŞİFRESİ

Yeraltı dünyasında diz kapağı ile kalça arasına sıkılan kurşun, "bir daha affetmem" uyarısı anlamına geliyor. Özcan Deniz'in kalçasına yakın uyluk kemiğine sıkılan kurşunu çıkarmak için hemen ameliyata alınmıştı.

BAŞBAKAN ARADI

Özcan Deniz’in sağlık durumu ise iyiye gidiyor. Sanatçıyı dün önce Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, hemen ardından da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aradı. Geçmiş olsun dileklerini sunan Erdoğan “Yapabileceğim bir şey var mı” diye sordu. (Hürriyet)