'Biz fırıldak değiliz' sloganıyla adını duyuran bağımsız bağlantısız Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdurrahman Boztaş'ın yaptığı mitinge 11 kişi katıldı.

AK Parti, CHP ve MHP, miting meydanlarını sevenleriyle doldursa da bağımsız aday Boztaş, karşılaştığı herkese projelerini tek tek anlatıyor. MHP'nin Adana'da yaptığı miting sonrası araç konvoylarıyla İstasyon Meydanı'na gelen Boztaş'ı 11 kişilik bir grup alkışlarla karşıladı.

"Başkan Boztaş" sloganları atan grup daha sonra kolbastı oynadı. Daha önce 'metro' isimli eşeğiyle seçim çalışmalarına katılan bağımsız aday Boztaş ise göreve geldiğinde metroyu 6 ayda bitireceği sözünü verdi. Boztaş'ın 'Youtube' hayranları da bağımsız adayı yalnız bırakmadı. Mitinge katılım düşük olmasını önemsemeyen Boztaş, vatandaşla bir bir konuşarak oy istediğini aktardı.

İlk kez 2004 yılındaki yerel seçimlerde Büyükşehir belediye başkanlığına "bağımsız-bağlantısız başkan adayı" olarak giren ve bin 500 oy alan Boztaş, Atatürk Parkı'nda bir traktör lastiğinin içinden çıkarak kamuoyuna adını duyurmuştu.

"Biz fırıldak değiliz, Bu tekere çomak sokmayın" sloganıyla meşhur olan Boztaş, milletvekilliği seçimlerinde de bağımsız aday olmuş ancak 130 oy almıştı.

Editör: TE Bilisim