İçişleri Bakanı Efkan Ala, 3. Havalimanı'nın temel atma töreninde attığı "3. Havalimanı. Büyük Türkiye'nin çok büyük projesi. Duyamadım! Muhalefet bir şey mi söyledi. Burdan görünmüyorlar da!" tweetine bir takipçisinden beklenmedik cevap aldı.


İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan 3. Havalimanı'nın temel atma töreninde bir tweet attı. Ala attığı twette, "3. Havalimanı. Büyük Türkiye'nin çok büyük projesi. Duyamadım! Muhalefet bir şey mi söyledi. Burdan görünmüyorlar da!" dedi.



ALA'YA TAKİPÇİSİNDEN TEPKİ


Bu tweet üzerine Tayfun Eray  isimli bir takipçi İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın sert tepki gösterdi. Eray, PKK tarafından hendekler kazılarak trafiğe kapatılan Diyarbakır-Bingöl karayolunun 15 gündür hala ulaşıma açılmadığına dikkat çekerek "Efkan, bırak bu twitleri Ulaştırma Bakanı atsın. Sen Diyarbakır-Bingöl yolu ne zaman devletin eline geçecek ondan haber ver!" şeklinde eleştirdi. Eray bir zaman sonra bu twet'ini sildi.



DİYARBAKIR-BİNGÖL KARAYOLU 15 GÜNDÜR KAPALI


Halen terör örgütü tarafından kontrol edilen yol, kazılan hendeklerden ötürü ulaşıma kapalı durumda bulunuyor. Diyarbakır-Bingöl karayolunun araç trafiğine kapalı olması nedeniyle Lice'ye gitmek isteyenler Hani yolunu kullanıyor. Hani yoluna gelen araçlar, ancak 15-20 araçlık konvoy halinde ve zırhlı araçlar eşliğinde topluca Lice'ye geçebiliyor.

Editör: TE Bilisim