BBP Türkoğlu seçim bürosunun açılı bugün yapıldı. Kahramanmaraş Oniki Şubat seçim bürosunun ardından pazarcık seçim bürosunun açılışı yapıldıktan sonra bugün itibariyle Türkoğlu seçim bürosunun açılışıda yapıldı.


Açılış konuşmasında partililere seslenen  BBP Türkoğlu belediye başkan adayı Hasan Kızıldağ, “rahmetli yazıcıooğlunun bize emanet bıraktığı bu bayrağı sonuna kadar taşımaya hazırız” dedi.


Kızıldağ konuşmasının devamında ise; “Seçimlere iki aydan az bir süre kaldı. Bize düşen görev ne ise sonuna kadar yapmaya hazırız. Amacımız, doğru yolda emin adımlarla yürümektir. Rahmetli Yazıcıoğlun’dan almış olduğumuz öğüt ile ile bu yolu yürüyoruz. Seçimi kazanmak veya kaybetmek değil, halkı doğru yolda hedef kılmak için bu yola başkoyduk. Biliyoruzki her partinin kendine göre yapıları ve çizgileri mevcut. Elimizde maddi gücümüz olmayabilir ama tertemiz bir partimiz var. Bugün burada seçim büromuzun açılışını yapmaktayız. İnşallah partimize ve türkoğluna hayırlı olur.” Dedi.


Oniki şubat belediye başkan adayı Ali Kıvrak ise konuşmasında; “ Her zaman hedefimizi yüksek tutmak zorundayız. 30 mart seçimlerine az bir süre kaldı ve bu süreyi iyi değerlendirmeliyiz. Maddi imkansızlık içerisinde seçimlere  giriyoruz. Sizler bize emanet edildiniz. Genel başkanımız rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, dürüst kişiliği ile ve doğru çizgileri ile hareket eden bir liderdi. Bu yola hayatını koydu. Kimseyi kandırmadı ve kimseyi yolundan saptırmadı. Sadece ülkem ve milletimin benim için önde gelir derdi. Dik duruşu ile bir çok insanın gönlünü ve sevgisini kazanan ragmetli genel başkanımızı yazıcıoğlu, bugün aramızda yok. Bundan sonraki süreçte ise biz genel başkanımızın bize emanet etmiş olduğu dava ile yolumuza devam edeceğiz.”


Seçim çalışmalarına az bir sürenin kaldığını ifade eden Ali Kıvrak, “Önümüzde 30 Mart’a az bir süre kaldı. Bizlerde bu süre içerisinde hiç durmadan çalışacağız. İnsanlarımız güvenini ve sevgisini dahada artırmaya çaşıcağız. Halkımız bize inansın ve güvensin. Bu yolda her zaman tertemiz bir partileri var sizlerin gücü ile herşeyi başarabiliriz” dedi.

Editör: TE Bilisim