Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Erkoç; “Halkımız AK Parti iktidarının iyi niyetli olduğuna inanıyor. 22 Temmuz’da yapılacak olan erken genel seçimde halkımızın umudu yine AK Parti’dedir. İnsanlarımızın, istikbal için istikrara yani AK Parti’ye oy vereceklerine olan inancımız ise tamdır” diye konuştu.

4 Haziran’da açıklanan AKP milletvekili aday listelerinin nisbeten yenilenmiş olduğunun görüldüğünü belirten Başkan Erkoç; yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Listeler genelde olumlu bulundu. Çoğu kimse bu kadar değişiklik olacağını beklemiyordu. Mevcut vekillerimizden 3’ünün yer aldığı listede yine mevcut 4 milletvekilimizin yerine ise yeni adaylar konuldu. Daha önce birçok önemli görevde bulunan ve bakanlık yapan Mehmet Sağlam başta olmak üzere listemizde yer alan yeni adaylarımız da Kahramanmaraş ve Türkiye için gece-gündüz demeden gayret göstererek çok çalışacak olan isimlerdir. Bizlerin hedefi Kahramanmaraş’ta tulum çıkarmak yani 8 milletvekilliğinin tamamını da kazanmaktır. 3 Kasım 2002 seçiminde 8 vekillikten 7’sini biz almıştık. Bu kez 22 Temmuz’da ise tamamını almayı istiyoruz. Bu varılması zor bir hedef değildir. Türkiye’yi her geçen gün bir önceki günden daha iyi bir duruma getirme azmi ve inancında olan AK Parti, yine halkın umudu olmaya devam etmektedir. Gerçekleri görmekte olan halkımızın umut olarak görmeye devam ettiği AK Parti’ye istikbal yani gelecek için istikrara oy vereceğine inanıyoruz. Bu vesile ile erken genel seçimin ülkemize ve insanlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.” (ajans 46 - www.kanal46.tv)
Editör: TE Bilisim