29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçim için geriye sayım sürerken, Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olarak Rıfat Nedim Kabakçı’yı açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 Aralık Cumartesi günü adayını kamuoyuna tanıtacak.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Galip Yılışın, Kabakçı’yı cumartesi günü saat 13.00’da Sabancı Kültür Merkezi’nde kamuoyu ve basın ile tanıştıracaklarını söyledi.

CHP Milletvekili Durdu Özbolat’ın söz konusu tanıtım toplantısına katılabileceğini belirten Başkan Yılışın, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile il genel meclis üyelerini de ilerleyen günlerde basın vasıtası ile kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.

Kahramanmaraş’ın tanınmış isimlerinden Kabakçı ve Aras ailelerinin torunu, CHP İl eski başkanı ve Baro eski başkanı rahmetli Lütfi Kabakçı’nın oğlu olan 44 yaşındaki Rıfat Nedim Kabakçı; Yataş, Evita, Tuna Çelik, Soley Havlu ve son olarak GEMSAN gibi özel sektörün birçok ünlü firmasının genel müdürlüğünü başarılı bir şekilde yapması ile tanınıyor. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim