Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yaşayan Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizden Aday Adaylık açıklamaları geliyor.Bunlardan birisi de Antalya’dan, AK PARTİ’den aday adaylığını açıklayan Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişlerinden Mustafa Özdoğan oldu.


Mütevazi  kişiliği ile öne çıkan Mustafa Özdoğan, aday adaylığı konusunda da hayli iddialı bir duruşu var. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yaptığını belirten Özdoğan, “Bundan sonra da Allah nasip ederse milletime bu kulvarda hizmet etmek istiyorum”dedi. Özdoğan ayrıca, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yapmasından dolayı Ülkmizde ki bölge bölge  insanları iyi tanıdığını, hizmet etmek açısından da isabetli kararlar alıp,doğru çözümler üretebileceği konusunda da hayli iddialı konuştu.


Antalya AK PARTİ aday adayı Mustafa Özdoğan,


Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 1974 yılında doğdu. Burdur Süleyman  Demirel Üniversitesinde Eğitim Fakültesini tamamladıktan sonra ülkemizin çeşitli illerinde öğretmenlik ve yöneticilik son oalarak ta Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Merkez Teftiş Kurul Başkanlığına bağlı Müfettişlik görevini yürütüyordu.


Bugün Antalya, Konyaaltında ikamet eden Özdoğan iki çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim