Saadet Partisi Kadın Kolları yetkilileri Yimpaş Otel’de “Bir kez düşün neden saadet” adlı bir program düzenledi.

Programda konuşan Saadet Partisi Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Nazan Dinçaslan, Milli Görüş’ün siyaset sahnesinde belirleyici, tanzim edici bir siyasi hareket olarak çizgisini bugüne kadar sürdürdüğünü ifade etti.

Dinçaslan, özellikle son 6-7 yıllık süre içerisinde, rüzgarın tamamen karşıdan estiği, şartların tamamen aleyhte göründüğü bir dönemde, sabırla, inatla, büyük bir iddia ve irade ile Türkiye’nin aydınlık geleceğine ışık tıkacak olanların Milli Görüşçü kadınlar olduğunun altını çizdi.

Mili Görüşün evrensel bir medeniyet ve evrensel bir insanlık projesi olduğunu kaydeden Dinçaslan; “Herkes için özgürlük, adalet ve refahın adaletli paylaşımı için buradayız” dedi.

AKP iktidarı halkın kendilerine vermiş olduğu kredinin süresini doldurduğunu belirten Dinçaslan, yedi yıllık süreçte ülkenin siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlardaki sorunların çözülemediğini söyledi.

Dinçaslan’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Saadet Partisi Kadın Kolları 9. Bölge Başkanı Saadet Kaş, insanların geleceği için Saadet Partisi’nin umut olduğunu belirtti.

Kaş, Türkiye’nin bağımsız olması gerektiğine dikkat çekerek, içte ve dışta güçlü olması gerektiğini savundu.

Öte yandan program sinevizyon gösterisiyle devam etti. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim