Kahramanmaraş'ta 1 ay önce aniden ortadan kaybolan evli ve 3 çocuk annesi Emine Demir'den haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, yerel bir gazetede çalışan Emine Demir, 16 Ekim'de evden çıkarak iş yerine geldi. Gazetenin abone ücretini tahsil etmek amacıyla iş yerinden ayrılan Demir, son olarak eşi Ahmet Demir'i arayarak, "Biri beni rahatsız ediyor" dedi. Eşi akşam eve dönmeyince cep telefonundan kendisine ulaşmaya çalışan Ahmet Demir'in tüm çabaları sonuçsuz kaldı.

Özel bir şirkette temizlik elemanı olarak çalışan Ahmet Demir, eşi eve gelmeyince polise müracaatta bulunduğunu belirtti. 13 yıldır evli olduklarını ve mutlu bir yaşantıları olduğunu ifade eden Demir, "Bugüne kadar tartışmamız bile olmadı. 2 yıl önce çalışmak istediğini söyledi, ben de uygun bir iş olursa çalışmasını söyledim. Son olarak yerel bir gazetede abone elamanı olarak görev yapıyordu. İşini de çok seviyordu. Habersiz ortadan kaybolması hepimizi perişan etti" dedi.

Eşinin hayatından endişe duyduğunu belirten Demir, eşini görenlerin veya yerini bilenlerin kendilerine yardımcı olmasını beklediğini sözlerine ekledi. (www.kanal46.tv)