Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından geliştirilen Örümcek Ağı estetiği ve Organik Saç ekimi teknikleri, meslek mensuplarına anlatıldı.


Ankara Eczacı Odası’nda 12 Mart 2016 Cumartesi günü gerçekleşen sunumda, Örümcek Ağı estetiği ve Organik Saç Ekimi teknikleri, Op.Dr.Bülent Cihantimur tarafından anlatıldı.
Ankaralı eczacıların yoğun ilgi gösterdiği sunumda ayrıca uygulamalı olarak Örümcek Ağı estetiği yapıldı.
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op.Dr.Bülent Cihantimur tarafından bizzat uygulamanın yapıldığı programda 150’den fazla katılımcı bulunuyordu.
Örümcek Ağı tekniğinin ayrıntılarını veren Bülent Cihantimur, ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamaları arasında en favori teknik olarak dünya çapında ilgiyle takip edilen Örümcek Ağı estetiği için; “Örümcek Ağı estetiğini 2011 senesinden beri Estetik International kliniklerimizde uyguluyoruz.
Zaman ilerliyor ve tekniği de aynı şekilde geliştiriyoruz.
Hatta 2020 senesinde Örümcek Ağı estetiğinin cerrahi yüz germe operasyonlarını rafa kaldıracağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
ORGANİK SAÇ EKİMİ VE SAÇ PROBLEMLERİ
Kendi geliştirdiği Organik Saç ekimi tekniğini de katılımcılara anlattı ve saç dökülme, saç ekimi, kellik sorunu gibi ayrıntılara da değinen Op.Dr.Cihantimur, Örümcek Ağı estetiğini destekleyen Doctor B Aktif Kozmetikleri serisindeki Örümcek Ağı kremi, Örümcek Ağı serumu ve Örümcek Ağı maskesi hakkında da açıklamalar bulunurken, aktif kozmetik serisinin arasındaki farka değindi.
Ankara Eczacı Odası’nın nazik daveti için teşekkürlerini sunan Op.Dr.Cihantimur, sunumun sonunda sorulara cevap verdi.

 
(İHA)