Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Karslıoğlu üzerine oynanan ‘oyun’ tepki çekti...

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doktor Ahmet Karslıoğlu’nun görevinden alınmaya çalışıldığı yönündeki çabalar gündeme bomba gibi düşerek, büyük etki yaptı, tepki topladı.

“Çalışanın, görevini layıkıyla yerine getirmenin mücadelesi verenin karşısında değil, yanında olmak” gerekir görüşünde birleşenler, böylesi hassas konuların Kahramanmaraş’a ‘yarar’ değil, ‘zarar’ vereceğini belirttiler… “Karslıoğlu konusunda neler düşünüyorsunuz?” Sorusunu yönelttik bazı insanlara… Düşüncelerini bakın nasıl dillendirdiler, “Tüm kurumlarda huzursuzluklar var… Bu tür anlayışlar artık terk edilmelidir… Ahmet Karslıoğlu’nun, kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne getirdiği yenilikler nasıl olur da göz ardı edilir? Görevden alınması gereken kişi, kendisine yakışan çalışmaları ve çabaları gösterememişse, tabi ki görevinden alınmalıdır… Fakat o kişi bu anlayışın tam tersini yapmış, hastaneye takdir gören hizmetler getirmişse, o kişi kim olursa olsun, ona dokunmayacaksınız… Bunu yaparsanız, o zaman sizin yaptığınıza BU BİZDEN, BU DEĞİL anlayışı ile bakılır… Karslıoğlu ile uğraşılacağına memleketin bir sürü eksikleriyle uğraşılmalıdır… Bu memleket bu anlayışlarla bir yere varamaz… Çalışanın karşısında değil, yanında ve yardımlarında olunmalıdır ki, çalışan, üreten, hizmetin en iyisini düşünenlerin önü açılsın.” (KAYNAK: YORUM GAZETESİ'nden alınmıştır - www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim