Kahramanmaraş'ta yoğun ziyaret trafiği son sürat devam ediyor........Kahramanmaraş’ın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Kahramanmaraş Tabipler Odası’nı (KTO) ziyaret ederek, Dr. İrfan Karadutlu ve ekibine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraş Tabipler Odası’nda yapılan kongre sonucunda seçilen Dr. İrfan Karadutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Poyraz, ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek görevlerinde başarılar diledi.

Poyraz, Kahramanmaraş’ın daha modern ve daha yaşanılabilir bir kent olması için sivil toplum kuruluşları ile birlikte el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. İrfan Karadutlu ise, Başkan Poyraz’a teşekkür ederek, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Başkan Poyraz’ın ziyareti sırasında oda genel sekreteri Gökhan Gökşen ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra; Yenişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. M. Nedim Şerefoğlu ile KTO eski başkanlarından Faruk Atlı da hazır bulundu. (www.kanal46.com)