Aslen Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden olan ve kent merkezinde basın-yayın işi yapan genç gazeteci Serdar Bursalı’nın dün trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Elif Bursalı’nın (46) cenazesi bugün toprağa veriliyor.

Mehmet Bursalı’nın eşi, Serdar Bursalı’nın annesi, İsrafil Bursalı ve Mehmet Kurşun’un kayınvalidesi, Hacı ve Gazi Güneş’in ablası Elif Bursalı’nın cenazesi bugün saat 10.30’da Ömer-Ül Faruk Camii’nden kaldırılarak Şeyhadil Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Taziye Adresi: ERKENEZ MAHALLESİ 27 SK. NO:15 KAHRAMANMARAŞ
Telefon: 0.546 431 92 15

ÜZÜCÜ KAZA GAZİANTEP KARAYOLUNDA OLMUŞTU

Mehmet Bursalı'nın (51) kullandığı 46 DR 919 plakalı otomobil, dün saat 15.30-16 sıralarında Kahramanmaraş-Gaziantep kara yolu 5. kilometrede kontrolden çıkarak önce orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı ardından takla atarak ters şeride düştü.

Kazada, otomobilde bulunan Mehmet Bursalı'nın eşi Elif Bursalı (46) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ile aynı araçta bulunan yeğeni Mehtap Kurşun (17) ise ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza haberini alıp olay yerine giden ve Kahramanmaraş'ta birçok yerel gazete ile TV’de daha önce muhabir olarak çalışan Serdar Bursalı ise annesinin cesedi ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdi.

Güçlükle sakinleştirilen genç muhabir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle kara yolu bir süre trafiğe kapatıldı. (www.kanal46.com)