Andırın Devlet Hastanesi alanında uyguladığı hizmet kalitesini gün geçtikçe daha da ileriye taşıyor.


25 Yataklı Andırın Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim Uzman Doktor Ali Seçkin Yalçın, vatandaşların daha iyi ve kaliteli bir hizmet alabilmeleri için bir çok yeniliğin hastaneye kazandırıldığını belirterek yılda 2 bin ameliyat gerçekleştirildiğini de söyledi.


DÖRT BOYUTLU RENKLİ ULTRASYON CİHAZI VE KAN MERKEZİ


Devlet Hastanesine yeni kurulan 4 boyutlu renkli ultrasyon cihazı ile hizmetlerin daha da artacağını söyleyen Uzman Dr. Yalçın şunları belirtti.


Özellikle Üniversite ve özel hastanelerde bulunan 4 boyutlu ultrasyon cihazı ile gebe takiplerinde anne karnındaki bebeğin görüntüsü net bir şekilde sağlanacak. Çok amaçlı olarak ta kullanılacak olan bu cihaz ayrıca diğer branş uzmanları tarafından da büyük kolaylıklar getirecek” dedi.


TRANSFÜZYON MERKEZİ


Hastanedeki bir çok hizmetin yapılabilmesi için transfüzyon (Kan Merkezi) merkezinin de kurularak hizmete geçtiğini belirten Başhekim Ali Seçkin Yalçın “Hastanemizde yapılan ameliyatlar bakımından oldukça önemli olan transfüzyon merkezi gerek ameliyat, gerekse acil bakım hizmetlerinde ihtiyaç halinde kan teminini anında sağlayacağız. Vatandaşlarımızın kaliteli hizmeti alabilmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.


 


İSKENDER ZENGİN


KAHRAMANMARAŞ - ANDIRIN