Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan ve daha önce birkaç kez daha sonradan vazgeçtiği istifaları ile gündeme gelen Dr. Ahmet Karslıoğlu emeklilik için dilekçesini verdi.

Hastane alt yönetim kadrosu ile sorunlar yaşadığı kamuoyu tarafından bilinen ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen 1 Ekim 2007'de başladığı başhekimlik görevini sürdürmeye çalışan Dr. Karslıoğlu’nun 8 Ocak 2010 tarihi itibarı ile emekliye ayrılmak için dilekçe verdiği öğrenildi.

Gazeteci Lütfi Yıkan’ın konu hakkında görüşlerini aldığı Dr. Karslıoğlu şunları anlattı: “Hastanemizin gelişmesinde elimden gelen çabayı bugüne kadar ortaya koyduğum inancındayım. Bununla birlikte son teknolojik cihazların hastanemize de kazandırılması için büyük çaba sarf ettim. Son olarak; hastane binamızın yanında bulunan 11 dönümlük arsanın 1 dönümünü kamulaştırarak devraldık. Böylece hastane alanının ileriye dönük olarak genişlemesini amaçladık. Son olarak Sağlık Bakanlığı Sahiller ve Hudutlar Genel Müdürlüğü’nden iki adet dobler ultrason cihazı ile üç adet monitör bağışı alarak hizmete sunduk. Hastanemiz benim adeta çocuğum gibiydi ve her köşesinde emeğim var. Ayrılmak istemiyorum ama yoğun çalışma beni bir hayli yordu. Biraz da yıprandığıma inanıyorum. Bu nedenle emekli olmaya karar verdim ve bu yöndeki dilekçemi de idareye sundum. Bu vesile ile görev yaptığım süre içerisinde çalışmalarımda bana yardımcı olan yetkili makamlar ile hastane personeli, basın mensupları ve herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor, helallik diliyorum. Bu vesile ile Kahramanmaraş kamuoyuna da selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Çocuk Hastalıkları Doktoru Ahmet Karslıoğlu’nun emeklilik sonrası dönem için Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren bir özel hastane ile görüşmelerde bulunduğu ve bu olmaz ise oğlunun öğrenim gördüğü Ankara’ya yerleşme fikrinin bulunduğu bilgisine de ulaşıldı.

Bizler de Kanal 46 olarak; hastane başhekimliği görevindeki hizmetleri için Dr. Ahmet Karslıoğlu’na teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyoruz. (www.kanal46.com)