Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu İl Temsilcisi Ayhan Hançerkıran’ın vefat eden amcası Hüseyin Hançerkıran’ın (75) cenazesi son yolculuğuna uğurlandı.

Hacı Ökkeş Hançerkıran’ın ağabeyi, Ali Rıza ve Hasan Hüseyin Hançerkıran’ın dayısı, Feramuz, Hilmi ve Mesut Hançerkıran’ın babası, Ayhan ve Bilal Hançerkıran’ın amcası Hüseyin Hançerkıran’ın cenazesi bugün (13.10.2008) öğle namazını takiben Şıhturan Camii’nden kaldırıldı. Cenazeye; AK Parti Milletvekili Veysi Kaynak, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcısı Mahmut Nedim Tepebaşı, AK Parti İl Başkanı Atıf Şirikçi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Merkez İlçe Başkan adayları Mehmet Beşen (2) ve Necati Okay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, bazı il genel ve belediye meclisi üyeleri, AK Parti’li yöneticiler, Dt. Sıtkı Güvenç, Mustafa Kemal Hançerli, Emin Tanın Telbisoğlu, Hikmet Büyükköse, Hançerkıran ailesinin yakınları ile basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze daha sonra Şeyhadil Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına sabırlar dileriz. (Taziye adresi: Şıhturan Mahallesi, 12. Sokak No: 9 GSM: 0505 409 88 83 - 88) (www.kanal46.com)