Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan ve uzun yıllardır Kipaş Holding’te personel müdürü olarak görev yapmakta olan Sedat Kazancı’ın dün vefat eden babasının cenazesi bugün son yolculuğuna uğurlandı.


Aslen Divanlı Mahallesi’nden olup, Binevler Mahallesi’nde oturan, merhum Esat Kazancı’nın oğlu, Esat, Sedat ve Vedat Kazancı’nın babası, Rasim Tekerek, Muhsin Çalkaya ile Halis Kazancı’nın kayınpederi ve Hacı Kısakürek’in eniştesi 79 yaşındaki emekli Adliye personeli Mesut Kazancı 1 Kasım’da Hakk’ın rahmetine kavuştu.


3’ü erkek olmak üzere 6 çocuk babası olan Mesut Kazancı’nın cenazesi bugün (2 Kasım) öğleyin öğle namazını müteakip Ulu Camii’den kaldırılarak Şeyhadil Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Cenazeye; Kazancı ailesinin dost ve akrabalarının yanı sıra; Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanefi Öksüz ile Sedat Kazancı’nın tekstil sektöründeki dostları ve arkadaşları ile vatandaşlar da katıldı.


Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.


Taziye Adresi: BİNEVLER BELEDİYE TAZİYE EVİ


Telefon: 0.531 793 99 03 KAHRAMANMARAŞ (www.kanal46.com)


 


 


YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL46'ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ, MANEVİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...