Kahramanmaraş-Göksun karayolunda 13 Eylül cumartesi gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde 4 gündür yaşam mücadelesi veren Türk Halk Müziği’nin genç seslerinden Engin Nurşani’nin dün akşam gözlerini açarak ilk olumlu tepkiyi vermesi umutları artırdı.

Ağır yaralı olarak getirildiği hastanede yoğun bakımda bulunan ve halen hayati tehlikeyi atlatamayan genç sanatçının ailesi ile yakınları bir an olsun hastaneden ayrılmazken, kent merkezinde yayımlanan Manşet Gazetesi'nin haberine göre; Engin’in dün akşam saatlerinde gözlerini açarak işaret verdiği öğrenildi.

Hastaneye akın ederek Nurşani ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten yakınları ile hayranları bu olumlu haber karşısında bir hayli sevinirken, umutlarını artırdılar.

Öte yandan; hastanede umutlu bekleyişi sürdüren baba Ali Nurşani ile yakınlarına ziyaretçi akını sürüyor. Engin’in sanatçı dostları önceki gün hastaneye gelerek baba Nurşani’yi ziyaret ederken dün de MHP Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Akif Paksoy ile Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan birlikte hastaneye gelerek oğlundan umutlu haberler bekleyen babaya acil şifalar dileğinde bulundular.

KANAL 46'YA MESAJ YAĞIYOR

Engin Nurşani'nin yaşadığı talihsiz kaza haberi sonrasındaki gelişmeleri sıcağı sıcağına tüm dünyadaki hayranlarına anında duyuran Kanal 46'ya Nurşani'nin bir an önce sağlığına kavuşması dileğinde bulunan okuyucular tarafından çok sayıda mesaj gönderiliyor. Ziyaretçi Defteri'nde yer alan mesajları gönderenler genç sanatçının yaşam savaşını kazanabilmesi için dualar ederek temennide bulunuyor. (www.kanal46.com)


DEGERLİ OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE: Duygu ve düşüncelerinizi, Engin Nurşani'ye mesajlarınızı ana sayfamızdaki lacivertli zeminli MENÜ köşemizde yer alan ZİYARETÇİ DEFTERİ'ne sizler de yazabilirsiniz...