Kahramanmaraş'ta Askerlik Görevini Yaparken Gittiği Hamamda Beyin Kanaması Geçiren Evli 1 Çocuk Babası 32 Yaşındaki Cemal Adak, 3 Kişiye Hayat Verecek.

İngiltere'de market işleten ve 7 aydır Kahramanmaraş 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda tank onbaşı olarak görev yapan Cemal Adak, geçtiğimiz cumartesi günü arkadaşlarıyla birlikte hamama gitti. Hamamda aniden fenalaşarak yere yığılan Adak, arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Adak, yoğun bakıma alındı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen onbaşının bugün sabah beyin ölümü gerçekleşti. İngiltere'den gelen ailesinin de onayı ile Adak'ın 2 böbreği ile karaciğeri çıkartıldı. 1 böbrek ile karaciğer Gaziantep'te, diğer böbrek ise Kahramanmaraş'ta organ bekleyen hastalara nakledilmek üzere gönderildi.

İngiltere'de kamyon şoförlüğü yapan baba 57 yaşındaki Osman Adak, oğlunun hiç bir hastalığı olmadığını söyledi. Oğlunun İngiltere'de market işletirken askerliğini yapmak üzere Türkiye'ye geldiğini, asker olmayı çok istediğini belirten Adak, "Kader böyleymiş, organları doktorlar tarafından nakledilmek istedi biz de uygun gördük" dedi. Adak'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne gönderilecek. (www.kanal46.com)