ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ’NDE HALKA AÇIK KONFERANS


Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde halka açık konferanslar kapsamında, 21 Şubat Cuma günü ‘Eklem Kıkırdağı Tedavisine Güncel Yaklaşımlar’ anlatılacak.



Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral’ın ‘Osteoartrit’te Tek Sorumlu Kıkırdak Doku Mu?’ konulu sunumunun ardından ‘Eklem Kıkırdağı Tedavisine Güncel Yaklaşımlar’ konusunun ele alınacağı panele geçilecek.



Prof. Dr. Doral’ın da konuşmacı olacağı panelde, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Savaş Gürsoy ‘Osteoartritte Güncel Medikal Yaklaşımlar’, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlarından Opr. Dr. Gökhan Sever ‘Eklem Kıkırdağı Tedavisinde Dünyadaki Son Gelişmeler ve Protezsiz Çözümler’ konularında bilgi verecek.



Moderatörlüğünü Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlarından Opr. Dr. M. Cenk Cankuş’un yapacağı panel, 21 Şubat tarihinde saat 14.00’te Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde düzenlenecek ve dileyen herkes ücretsiz izleyebilecek.(İHA)