‘Dumansız hava sahası hareketi’ne destek veren firmalar arasında yer alan Kahramanmaraş’ın dünyaca ünlü erkek giyim markası PİSERRO, birçok yerde kullanılmak üzere sigaraya karşı en iyi sloganı arıyor.

PİSERRO markasını üreten Atlas Giyim Sanayi A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Alirıza Kısakürek, son 3 yıldır ağırlıklı olarak firma çalışanlarının sigarayı bırakmaları yönünde teşvikte bulunduklarını ve her ay sigarayı bırakan personeli ödüllendirdiklerini belirtti.

Kısakürek, konu hakkında Ajans 46'ya yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Sigaranın insan sağlığına ne kadar zararlı olduğunu herkes artık çok iyi biliyor. Sağlıklı yaşam ve sağlıklı nesiller için sigarayı hayatımızdan mutlaka silmemiz gerekiyor. Burada çalışan personelimizin büyük çoğunluğu sigarayı bıraktı. Bizimle iş yapan kişi ve firmalara da sigaranın bırakılması yönünde telkinlerde bulunmayı planlıyoruz. Bu arada Türkiye genelindeki ilan ve reklâmlarımızda da kullanılmak üzere sigaraya karşı en iyi sloganı bulabilmek için bir yarışma düzenledik. En az kelime ile mesela 3 veya 4 kelime ile sigara karşıtı en iyi sloganı arıyoruz. Bu ay sonuna kadar devam edecek olan yarışmaya katılmak isteyenler firmamızın www.piserro.com internet sitemize başvurabilirler. En iyi sloganı bulana sürpriz hediyeler vereceğiz.” (Yarışma hakkında detaylı bilgi için: 0.344. 237 69 05 (pbx) e-mail: [email protected] (www.kanal46.com)